U soudu v Římě se nyní dožaduje uznání otcovství filmová producentka, rodilá Římanka Carlotta Rossiová (46). „Bud Spencer byl můj táta. A soudy to nyní objasní, “ říká žena, která nosí i otcovo křestní jméno.

Spencer se totiž ve skutečnosti jmenoval Carlo Pedersoli. Je mu opravdu podobná, tedy když ji nesrovnáváte se snímky z doby otcovy filmové slávy, kdy byl zarostlý jako medvěd, nýbrž s fotkou z mládí, kdy startoval jako plavec na olympiádách v Helsinkách 1952 a Melbourne 1956.

Jeho údajná dcera Carlotta soudu předložila už veškeré dokumenty, včetně dokladů o převodech peněz přímo od Spencera. „Financoval mi školy anebo pobyty v USA,“ říká.

Teď se dožaduje srovnání DNA se sourozenci, tedy třemi hercovými dětmi z manželství s Mariou Amatoovou (87). „Doufám, že po všech těch letech hraní na schovku bude otcovství uznáno. Je to kus papíru, nic víc. Nechci jejich peníze, jde mi o to, aby lidé znali úžasný milostný příběh mé matky,“ vysvětluje Carlotta.

A také jí jde o reklamu, právě totiž vydala knihu o románku svých rodičů. Vypůjčila si i otcův pseudonym, podepsala se Carlotta Rossi Spencer.

Maminka Giovanna zemřela v listopadu 2015, sedm měsíců před Spencerem. „Zveřejnit cokoli za jejího života bylo nemyslitelné,“ podotýká Charlotta. „Žila jen pro něj. Úplně. Nikdy po svém boku neměla jiného muže, nikdy se nevdala... Dokonce jsem v našem domě jiného muže nikdy ani neviděla!“ vysvětlovala německému deníku Bild, jak mu matka byla oddaná. 

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Bud Spencer (+86)! Připomeňte si jeho nejlepší facky! youtube.com

Oficiálně měl Spencer syna Giuseppeho (61) a dvě dcery: Christine (60) a Diamante (50).

Když velký herec zemřel, Carlotta na jeho pohřeb logicky jako jeho dokonale utajené dítě pozvána nebyla. Do kostela ale stejně přišla. „Vloudila jsem se mezi diváky,“ řekla.

Vzpomínky na tátu

Santa mimo kalendář Carlottiny vzpomínky na otce začínají ve třech letech. „Dorazil k nám domů s kufrem, který se mi zdál gigantický. Byl plný dárků a hraček. Mám v hlavě obraz usměvavého obra, jakéhosi Santu v modrém saku, který k nám prostě jen chodil mimo kalendář,“ vzpomíná.

Z dárků jí prý nejvíc utkvěly v hlavě brusle se svítícími kolečky dovezené z Ameriky… Že má otec, který kvůli filmování hodně cestoval po světě, jinou rodinu, se prý Carlotta dozvěděla až ve svých 13 letech. „Byl to milý člověk, ale mně chyběl skutečný táta...“

Jeho nejznámější filmy

  • Pomsta černého korzára
  • Pravá a levá ruka ďábla
  • Malý unavený Joe
  • Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
  •  Dva výtečníci
  • Sudá a lichá
  • Milionový brouk
  • Policajt v Africe
  •  Šerif a mimozemšťan
  • Superpolicajti z Miami

Fotogalerie
37 fotografií