Veronika už delší dobu skoro každé ráno předcvičuje svým fanynkám na sociálních sítích. V neděli ráno ale odhodila tílko a jen v podprsence a leginách předváděla cviky. Většinou s herečkou cvičí ženy, ale polonahá Žilková tentokrát na sledování nalákala i pány.

S obrovskou chutí bych přilehnul k vám na kobereček a dál se, řekněme třeba… Jste bohyně,“ napsal jeden z obdivovatelů. O ctitele tak nemá Veronika nouzi a třeba by jí nějaký muž dal na chvilku zapomenout na zradu manžela –⁠ diplomata v Izraeli Martina Stropnického (65), který jí před třemi měsíci napsal e-mail, že ji už nemiluje a odchází od rodiny za mladší milenkou, svojí podřízenou Markétou Horňákovou. Slovo rozvod však stále definitivně nepadlo…

VIDEO: Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu! Markéta Reinischová

Provokatérka

Oproti mámě byla v tropických teplotách Agáta odvážnější. Ve dveřích svého domu vítala kamarádku pouze v kalhotkách od plavek a ňadra si zakryla rukou. Hanychová je známá provokatérka a po sobotním oficiálním přiznání rozchodu s chirurgem Andrejem Nikovem opět začíná dráždit mužskou fantazii.

Je mi 37 let a nechci být do konce života sama, tak bych si měla najít někoho, s kým to nebude na h*vno,“ svěřila Agáta během upřímné zpovědi svým fanynkám. Je tak otázkou času, kdy bude modelce zahřívat lože někdo nový.

Fotogalerie
46 fotografií