Jasno v tom rozhodně herečka nemá a netuší, co se bude dít dál. „Nepohnulo se nic… Akorát já bych byla ráda, aby se tatínek, který bude v září už čtyři roky na ambasádě, což bývá obyčejně konec pobytu, vrátil a měli jsme střídavou péči o dceru Kordulu,“ šokuje v prohlášení pro ShowTime na CNN Prima News Veronika Žilková, která má s bývalým hercem a nyní diplomatem šestnáctiletou dceru Kordulu.

Jak by si tedy herečka konkrétně představovala fungování střídavého rodičovství? „To znamená, že bychom se tady v té Chuchli střídali…“ říká na kolbišti, kam dceru pravidelně dováží na hodiny jezdectví. „Ale myslím si, že to je jenom moje přání. On bojuje ještě o prodloužení pobytu v Izraeli o rok. A já bych chtěla, aby se stal tatínkem, který se podílí na životě šestnáctileté dívky,“ dodává s tím, že nejlepší by na to bylo mít úřední papír.

Pojď do poradny!

Nemyslí tím ovšem soudní usnesení o ukončení manželství. Naopak, tomu by klidně dala ještě šanci! „Slovo rozvod padlo ze strany novinářů!“ podotkla.

„Já bych manželovi třeba nabídla, jestli má pocit, že se nerozcházíme kvůli třetí osobě, ale že to je kvůli nějaké krizi, vyhledání odborné pomoci. Nevím ale, jestli se mu se mnou bude chtít do manželské poradny. Já bych šla klidně, protože bych Kordulce a ostatním dětem ráda zachovala rodinu. Ale myslím si, že jsem směšná…“ zamýšlela se nad celou jejich situací.

VIDEO: Veronika Žilková v SHOWTIME

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková v SHOWTIME FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií