Zpěvák Steven Tyler, frontman jedné z nejznámějších rockových kapel všech dob Aerosmith, dobrovolně nastupuje na protialkoholní léčbu. Kapela to oznámila na sociálních sítích. „Jak mnozí z vás vědí, náš milovaný bratr Steven pracoval na své střízlivosti mnoho let, “ uvedla skupina. Poslední léčbu Tyler podstoupil dobrovolně v roce 2009.

Hudebníkův zdravotní stav se ale dle vyjádření kapely v poslední době zhoršoval. Po operaci nohy měl Tyler bolesti, které řešil alkoholem, a sám se nakonec dobrovolně rozhodl nastoupit další protialkoholické léčení. Aerosmith na sociálních sítích svým fanouškům také oznámili, že jsou nuceni zrušit nadcházející turné po východě USA, které mělo začít v červnu. „Opravdu s lítostí informujeme naše fanoušky a přátele, že musíme zrušit naše první data pobytu v Las Vegas letos v červnu a červenci, zatímco se Steven bude soustředit na své zdraví,“ napsali hudebníci.

„Budeme pokračovat v našich akcích pro rok 2022 počínaje zářím a o dalších detailech vás budeme informovat, jakmile to bude možné,“ slíbili členové Aerosmith. Za neuskutečněné koncerty budou fanouškům vráceny peníze. Kapela teď jen doufá, že se Steven dá brzy do pořádku. „Děkujeme za pochopení a za podporu Stevenovi během této těžké doby,“ uzavírají hudebníci.

Fotogalerie
39 fotografií