Depp a Mossová tvořili pár po čtyři roky v devadesátých letech. Dodnes ale zůstali přáteli a Mossová se nejednou nechala slyšet, že si Deppa váží a na jejich vztah vzpomíná jen v dobrém. 

Deppův právní tým ji proto plánoval využít jako svědkyni v aktuálním soudním procesu mezi hercem a jeho bývalou manželkou Amber Heardovou, kterou Depp soudí pro pomluvu. Heardová totiž tvrdí, že ze strany Deppa zažívala domácí násilí a sexuální zneužívání, což podle slavného herce není pravda. 

Povolat Mossovou ovšem soud nedovolil, protože se její výpověď zprvu nezdála v případu relevantní. A právě to se teď změnilo... Heardová totiž před soudem zmínila incident, kdy měl Depp údajně Mossovou shodit ze schodů. A jakmile její jméno u soudu jednou zaznělo, její výpověď získala na relevanci.

Ve středu 25. května pak Mossová skutečně před soudem vypovídala. Incident se schody rázně popřela: „Johnny mě nikdy nestrčil, neskopl ani neshodil z žádných schodů,“ sdělila soudu. 

Mossová, která vypovídala přes videohovor z anglického Gloucestershiru, dokonce uvedla, že když během dovolené na Jamajce skutečně na mokrých schodech uklouzla, Johnny jí hned přiběhl na pomoc. „Odnesl mě do pokoje a přivolal lékařskou pomoc,“ řekla. To si Amber pěkně naběhla!

VIDEO: Amber Heardová s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016

Video
Video se připravuje ...

Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

Fotogalerie
94 fotografií