Láska je mocná čarodějka, o tom není pochyb. Herec a režisér Casey Affleck, jenž si za roli ve filmu Místo u moře zasloužil jak Oscara, tak i Zlatý glóbus, o tom ví své. Se svým starším bratrem Benem Affleckem (49) má teď momentálně kromě hereckého povolání společného i něco jiného – oba slavní a talentovaní muži jsou zaláskovaní až po uši. Zatímco Ben je spokojený po boku staronové lásky Jennifer Lopezové (52), s níž se dokonce zasnoubil, Caseyho srdce pro sebe získala Caylee Cowanová, která je o 22 let mladší než on. 

Mladá herečka, která by alespoň podle data na rodném listě mohla být Caseyho dcerou, má ruské, německé, španělské i židovské kořeny. Zatím za sebou nemá tak působivou filmografii jako její partner, mihla se například ve filmu Willyho kouzelný svět s Nicholasem Cagem (58) či v seriálu Smrtonosná zbraň, ale jistě ji čeká hvězdná kariéra. Je totiž velice pohledná – a známost s Affleckem se jistě taky bude hodit.

VIDEO: Casey Affleck na filmovém festivalu ve Varech převzal cenu od Jiřího Bartošky

Dvojice je do sebe každopádně teď velmi zakoukaná a mají co dělat, aby udrželi své emoce na uzdě, když jsou si blízko. Na dovolené v Mexiku měli paparazzi žně, jelikož se zdálo, že milenci jsou vzrušení i při té nejbanálnější činnosti, jako je například nakupování v potravinách. Přestože byl obchod plný lidí, jejich mazlení a polibky nebraly konce. Caylee se pak vrhala na Caseyho na pláži, kde si fotili společná selfíčka.

Caylee s Caseym oslavila v lednu první výročí a při té příležitosti si udělali výlet do Budapešti. Tehdy nešetřili dojemnými vyznáními na sociálních sítích, Caylee se rozplývala, že si je „vesmír přivedl k sobě v době, kdy jsme jeden druhého nejvíce potřebovali“, zatímco Casey o exotické krásce vzkázal, že je „hloubavá a něžná žena, jako partnerka jako drahokam. Nevím, čím jsem si tě zasloužil, ale jsem odhodlán to zjistit a dělat do konce života. Dokud mé srdce bude bít, budeš v něm mít své místo.“

Fotogalerie
39 fotografií