Semifinálové kolo taneční soutěže Let's Dance, jakési obdoby StarDance, se účastnila celá řada slovenských hvězd a celebrit. V hledišti byly ale k vidění i obě dcery slovenské prezidentky Zuzany Čaputové, Lea (21) a Emma, která patří mezi velké fanynky tohoto pořadu. „Moc se mi tady líbí, je tu úžasná energie, sleduji Let's Dance od první epizody,“ pochvalovala si Emma v rozhovoru pro markiza.sk.

Do společnosti nedorazila sama - garde jí dělal pohledný, kudrnatý partner, jenž zvolil velmi ležérní outfit - dorazil totiž v bílé košili bez kravaty či motýlka. Po jeho boku se Emma ukázala na veřejnosti vůbec poprvé. „S přítelem jsme doufali, že se sem jednou dostaneme, abychom to zažili i naživo. Konečně se podařilo, tak jsme rádi, že jsme tady,“ usmívala se Emma, a zároveň dodala, že si ráda občas zatančí i s přítelem. „Ale asi ne takovýhle typ tance,“ odkazovala na výkony soutěžících.

VIDEO: Blesk Podcast: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Návrhář Boris Hanečka promluvil o modelech pro Čaputovou Jiří Marek

Přestože je Emma, jejíž půvabnou tvář zdobí výrazné mateřské znaménko, úspěšná na poli modelingu (objevila se například i na obálce magazínu Vogue), má to v hlavě řádně srovnané. Studium má u ní přednost před kariérou... „Primárně se věnuji škole, to je moje priorita. Ale pracuji jak v modelingu, tak i v knihkupectví, protože miluji knihy. Modeling je příjemný způsob vydělávání si, ale jinak jsem na plný úvazek studentka na bilingvním gymnáziu,“ zdůrazňuje mladá žena.

Fotogalerie
56 fotografií