Takovéhle množství plastu by se nejspíš už nelíbilo ani slavnému MMA zápasníkovi Karlovi Vémolovi (36), jenž je znám svou slabostí pro umělou krásu. Jenže jak se říká, čeho je moc, toho je příliš... Hvězda sociálních sítí, která si říká Mary Magdalena, závislá na plastických operacích, ukázala během horké páteční noci v Miami všem kolemjdoucím málem mnohem víc, než by chtěli vidět.

Influencerka s biblickou přezdívkou za své plastiky dala v přepočtu přes tři miliony korun. Její poprsí, které údajně váží přes deset kilogramů, ráda dává všem na odiv, když už ji koneckonců stálo tolik peněz. Sama se sebou je nepochybně velmi spokojená, jelikož svůj instagram plní fotkami a selfíčky, na nichž se nakrucuje ze všech stran. Svá obří ňadra nyní vystavila v úzkých tyrskových šatech, v nichž vyrazila na „tah“.

VIDEO: Modelka Kristýna Kubíčková: Proč jsem si nechala upravit prsa?

Video
Video se připravuje ...

Modelka Kristýna Kubíčková: Proč jsem si nechala upravit prsa? David Turek

Zdálo se, že Mary, která se ve světě proslavila poté, co podstoupila proceduru k dosažení „největší vagíny“ na světě (pročež po operaci málem zemřela), se po divoké noci i přes pomoc kamaráda v průsvitné košili pořádně potácela, a byl skutečně div, že se nejenom udržela na vysokých podpatcích, ale také že uhlídala své těsné šatičky - aniž by jí vykoukla bradavka. Držely na ní nejspíš silou vůle!

Fotogalerie
47 fotografií