Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Krásky, které zbohatly na spodním prádle: Čím méně látky, tím více peněz...

/
  • Kterým kráskám se podařilo zbohatnout na spodním prádle?
    3. dubna 2022 ● 05:00

    Spodní prádlo nosí všechny ženy, ale vydělat na něm dokázala jenom hrstka z nich. Lechtivé kousky předvádějí prádelkové královny na nejlepším těle – tom svém! A o kom že je řeč?

  • 1.

    Gisele Bündchenová (41)

    Brazilská kráska s majetkem 9 miliard korun dlouhá léta kralovala žebříčku nejlépe placených supermodelek, který sestavuje Forbes. „Moje kousky jsou sexy. Ale také klasické,“ říká o kolekci Intimates, kterou uvedla na trh v roce 2011.

  • 2.

    Dita Von Teese (49)

    Královna burlesky má na kontě skoro 450 milionů korun. Nejdříve prodávala korzety a kousky inspirované 20. lety, aktuálně vlastní celou značku Playful Promises. Motto jejího vintage spodního prádla zní: „Jsem pro glamour. Každý den. Každou minutu.“

     

  • 3.

    Rihanna (34)

    Se značkou Savage X Fenty se stala skutečnou královnou spodního prádla. Hodnota firmy je kolem 67 miliard korun, na svém kontě má pak pěnice 38 miliard korun. Aktuálně je těhotná, takže předvádění prádla musí chvíli počkat.

     

  • 4.

    Rosie Huntington-Whiteleyová (34)

    Několik let spolupracuje s řetězcem Marks & Spencer a její exkluzivní řada spodního prádla jde na dračku. Podprsenku Rosie prý nosí každá 50. žena ve Spojeném království. I díky tomu už činí majetek modelky kolem 900 milionů korun.

  • 5.

    Kim Kardashianová (41)

    Doménou hvězdy reality show je tvarovací prádlo značky SKIMS, které zahrnuje podprsenky, kalhotky, topy i bodýčka. Hodnota společnosti, kterou založila v roce 2019, se odhaduje na více než 70 miliard korun.

  • 6.

    Heidi Klumová (48)

    Vlastní kolekci prádla Heidi Klum Intimates uvedla na trh v roce 2015. A její nejoblíbenější kousek? „Ráda toho mám na sobě co nejméně,“ říká koketně německá supermodelka s majetkem přes 3,5 miliardy korun.

  • 7.

    Galerie

    Video: Rozdováděná Heidi Klumová

    Video
    Video se připravuje ...

    Heidi Klumová TikTok

    Fotogalerie
    35 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

Josef124: Neříkám, že není takové sexy prádlo pěkné, taky by se mi líbilo, kdyby ho manželka nosila, ale věřím, že je na běžné nošení dost nepohodlné. S manželkou jsme spolu už skoro 20 let, takže jde nějaká romantika stranou a nevadí mi tak, že nosí obyčejné kalhotky a tyto bezešvé zpevňující podprsenky http­s://ww­w.pl­aza.cz­/bezes­ve-zpevnujici-podprsenky/ . Hlavně, když se cítí dobře a uvaří mi dobrý oběd .

(02. 11. 2022 10:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy