Talentovaná mladá zpěvačka Tinashe, která se proslavila r'n'b hity 2 On, Naturally nebo All Hands on Deck, vyrazila na party svého kolegy z hudební branže Justina Biebera (28) ve West Hollywoodu. Pro tuto příležitost si oblékla pořádně sexy model, který se skládal jenom ze spodního prádla, tedy černé podprsenky a kalhotek s vysokým pasem, a šatově střižené síťoviny. Ta jí ovšem moc nelichotila, jelikož podivně zploštila její nemalá ňadra.

Když pak mladá kráska pózovala pro všudypřítomné fotografy, ukázalo se, že její poprsí není tak připlácnuté k jejímu hrudníku, jak by se mohlo zdát, jelikož při otočkách neuhlídala svůj topík a vykoukla jí do oslnivé záře blesků bradavka. Zatímco jiné dámy by se v ten okamžik nejradši propadly studem, Tinashe, bývalá členka dívčí skupiny The Stunners, si z toho těžkou hlavu nedělala. Na sociálních sítích už ostatně ukázala i víc...

VIDEO: Ani světovým celebritám se trapasy s neposednými ňadry nevyhýbají.

Video
Video se připravuje ...

Ani světovým celebritám se trapasy s neposednými ňadry nevyhýbají. /Youtube/

O tom se můžete přesvědčit v naší galerii, kde se to rajcovními snímky této čokoládové krásky jenom hemží. Tinashe si totiž libuje v hlubokých dekoltech a v korzetech, takže pánové, pokud patříte mezi takzvané horňáky, teď vás čeká skutečná pastva pro oči!

Fotogalerie
47 fotografií