Kurylenková vyrůstala v Berďansku s 140 000 obyvatel na břehu Azovského moře na jihovýchodní Ukrajině. Právě toto město v pondělí podle zpravodajských agentur obsadili Rusové. Místní obyvatelé se na protest sešli v jeho centru a zpívali ukrajinskou hymnu. Kurylenková mezi tím v české metropoli pracovala na novém filmu. 

Stejně jako jeho hlavní hvězda, australský herec Chris Hemsworth (38), je ubytovaná v luxusním hotelu Four Seasons, kde ji zastihli fotoreportéři Blesku. Olga zrovna v kulichu a v roušce odjížděla na další natáčecí den a při tom držela v ruce jahody. Krátce před tím zveřejnila  na Instagramu  fotku s plným talířem této sladké pochoutky a připsala k ní: "Nádherný start. Dobré ráno všem." Je více než pravděpodobné, že jahody tato vyhledávaná modelka a herečka v pátek ráno posnídala. Od hotelu ji pak auto dovezlo na natáčení do barrandovských ateliérů, kde nyní štáb po vedením režiséra Sama Hargraveho (38) na novém filmu pracuje.

Její hvězda začala stoupat poté, co ji jako šestnáctiletou objevil hledač modelek v metru v Moskvě, kde byla na prázdninách. Pak se přestěhovala do Paříže, kde pracovala v modelingové agentuře, a teprve poté začala kariéru herečky. Ve Francii získala v roce 2001 občanství, následně se v roce 2009 odstěhovala do Londýna, kde žije do teď. Nyní je ale jejím druhým domovem Praha. Kurylenková podporuje Ukrajinu a podle svých statusů na Instagramu bedlivě sleduje válku ve své rodné zemi. Mimo jiné zveřejnila fotku pražského Rudolfina, jenž stojí nedaleko hotelu Four Seasons, s ukrajinskou vlajkou a připsala: "Praha podporuje Ukrajinu!" V následujících hodinách sdílela i další statusy týkající se válečného konfliktu v rodné zemi. 

V roce 2020, kdy měla nepříjemnou formu koronaviru, se Kurylenková rozešla s partnerem, britským hercem Maxem Benitzem (36), s nímž má syna Alexandra (6). Jestli je filmová hvězda, jenž měla před lety pletky i s Tomem Cruisem (59), nyní zadaná, není ale jasné. Podle fotek na jejích sociálních sítích i podle zahraničních zpráv to ale vypadá, že partnera asi nemá.

VIDEO: Představitelé Jamese Bonda: Který je nejvíc sexy?

Video
Video se připravuje ...

Představitelé Jamese Bonda: Který je nejvíc sexy? Videohub

Fotogalerie
80 fotografií