Půvabná Jana Rudkovská se na sociálních sítích buď chlubí neuvěřitelným přepychem, ve kterém žije, luxusními dovolenými, které si dopřává, anebo reklamními příspěvky, za které inkasuje nemalé částky. I proto bylo její vyjádření k válce Ruska proti Ukrajině velice překvapivým krokem. Tak jako fakt, že její slova, na rozdíl od mnoha jejích příznivců, nezněla nikterak nadšeně... „Je to celé špatně! Je to všechno děsivé a nepochopitelné! Doufám, že se všichni mezi sebou dohodnou a bude klid! “ napsala na instagram krátce poté, co se informace o invazi dostala na veřejnost.

„Můj otec je Ukrajinec z Čerkassy, ​​můj dědeček je ze Lvova! Na Ukrajině mám spoustu přátel a příbuzných, miluji ukrajinské umělce! Mám tam i mnoho obchodních partnerů! Všichni jsou úžasní lidé,“ pokračovala na sociální síti jedna z nejbohatších Rusek, která svá slova doprovodila obrázkem, na kterém si symbolicky podávají ruce Rusko s Ukrajinou. „Všichni potřebujeme mír! Moc v to doufám a budu se modlit, aby se naše země dohodly! Chci slyšet dětský smích, ne vidět slzy! Věřím v mírové řešení konfliktu mezi našimi zeměmi! Věřím! Jinak to nejde!!“

VIDEO: Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně

Video
Video se připravuje ...

Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně: nikdy nechybí čerstvé květiny, které ladí k porcelánovému servisu i jídlu samotnému. Instagram: Jana Rudkovská

Jenže u svých ruských fanoušků narazila, jelikož ti, jak se ukázalo, pevně stojí za svým prezidentem Vladimirem Putinem a jsou přesvědčeni o tom, že moc dobře ví, co dělá. „Tohle všechno se děje právě proto, aby byl světový mír,“ upozornil Janu jeden její follower, a za shovívavý přístup k Ukrajině ji obviňovali z „honění lajků“ a udržování dobrých vztahů se sponzory pocházejícími z Ukrajiny, jelikož coby influencerka právě z těchto příjmů žije.

Mezi komentujícími se ozvala i jedna Ukrajinka. „Jano, při vší úctě k tobě, o jakých dohodách to mluvíme? Váš prezident šel do války proti mírumilovné zemi. Není to naše válka, ale VAŠE!!! A ty jsi dál ke všemu lhostejná a píšeš nesrozumitelné příspěvky o pomíjivých dohodách? PROBUĎ SE KONEČNĚ!!!“ zlobila se. Její slova ale zanikla v množství zlostných vzkazů, v nichž si hrdí Rusové přáli, aby Putin konečně „smetl NATO z hranic“.

Fotogalerie
79 fotografií