Jedna z nejvýraznějších modelek posledních dekád se loni v květnu pochlubila v jejím případě opravdu nečekanou novinkou. V padesáti letech se stala matkou.

Přestože v dnešní době ženy rodí vcelku běžně i po čtyřicítce, v padesáti letech už to zrovna běžné není. Zvlášť, když modelka před porodem i krátce po něm vypadala, jako kdyby nikdy těhotná nebyla. A možná že ne! Zrození dcery, která má i světlejší barvu pleti, je zkrátka opředeno velkou rouškou tajemství.

Onu pomyslnou roušku ale modelka poodkryla, když se nechala zvěčnit na titulku březnového vydání britské verze módního magazínu Vogue právě i s dcerou. Ta je sice na snímku, kde ji Naomi drží, hlavně zezadu, část tvářičky z profilu však přece jen vidět je.

Magazín navíc čtenáře láká na ochutnávku z otevřeného rozhovoru s modelkou, ve které má exkluzivně prozradit detaily svého mateřství a jak to s narozením dcery vlastně bylo. „Není adoptovaná, je to mé biologické dítě,“ zní modelčina slova, která zatím tedy naznačují, že holčičku modelce odnosila náhradní matka.

VIDEO: Naomi Campbellová: sestřih přehlídek Victoria´s Secret

Video
Video se připravuje ...

Naomi Campbell: sestřih přehlídek Victoria´s Secret Youtube.com

Fotogalerie
46 fotografií