Čokoládová modelka si poprvé vyrazila na procházku a s malou dcerkou v kočárku a nutno říci, že jako novopečené mamince jí to velmi sluší. Na procházku po New Yorku si oblékla bílou halenu, samozřejmě nezapomněla na kšiltovku a černé brýle, zřejmě se chtěla vyhnout zbytečné pozornosti, to se jí však úplně nepovedlo a její „výletík“ zdokumentovali fotografové.

Mateřství Naomi Campbellové je ovšem stále opředeno záhadou, na jejím těle totiž nebylo po těhotenství ani památky jak před porodem, tak po něm. Oznámení, že se stala matkou, tak bylo pro mnohé šokem. „Toto krásné malé požehnání si mě vybralo za svou matku. Je mi ctí mít tuto jemnou duši v mém životě, neexistují slova, která by popsala celoživotní pouto, které teď s tebou sdílím, andílku můj. Není větší lásky,“ uvedla na sociální síti, když informovala o velké novince v jejím životě, více detailů ale neprozradila.

O tom, že by chtěla dítě, mluvila Naomi už v roce 2017. Tehdy ovšem prohlásila, že o dítěti přemýšlí, protože se stále může spolehnout na vědu. Nechme se tedy překvapit, zda jednou prozradí, jak to opravdu bylo s příchodem její dcerky na svět.

Video: Naomi Campbellová: sestřih přehlídek Victoria´s Secret

Video
Video se připravuje ...

Naomi Campbell: sestřih přehlídek Victoria´s Secret Youtube.com

Fotogalerie
55 fotografií