Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Novopečená matka Naomi Campbellová mlží, jak přišla v 50 letech k holčičce: Trojnásobná záhada!

/
  • Kde přišla Naomi Campbell v 50 letech k holčičce?
    20. května 2021 ● 10:45

    Ani den poté, co supemodelka Naomi Campbellová šokovala svět tím, že se stala v 50 letech poprvé maminkou, není jasné, jak její holčička přišla na svět. Její miminko obestírá jedna záhada vedle druhé.

    Naomi se už v minulosti nechala několikrát slyšet, že by si hrozně přála potomka. A tak se nelze divit, že je z malé holčičky nadšená. „Krásné malé požehnání si mě vybralo za svou maminku. Jsem poctěna, že se tato jemná duše stala součástí mého života. Neexistují žádná slova, která by popsala celoživotní pouto, které s tebou cítím, můj andílku. Neexistuje větší láska,“ uvedla kráska na svém instagramu. Už ale nevysvětlila, jak je možné, že ji nikdo neviděl s těhotenským bříškem, ani nezmínila, kdo je otcem. A fanoušci také řeší barvu kůže kojence...

    Záhada č. 1: Po bříšku ani památka

    Ještě 20. dubna Naomi předváděla kolekci návrháře Michaela Korse v New Yorku a na jejím těle nebyla jediná známka těhotenství. I když černý outfit, který oblékla, mohl hodně skrýt. A také jsou známy případy, že některé modelky měly těhotenské bříško opravdu malé a blížící se porod tajily do poslední chvíle. O dva dny později ji vyfotili v uliicích Soha, rovněž štíhlou, jak ji známe. Adopci důrazně pro deník Daily Mail popřela, nabízí se tedy varianta, že si mohla najít náhradní matku, která miminko odnosila, jak je dnes moderní...

  • 1.

    Záhada č. 2: Jiná barva pleti

    Tajnůstkářka Naomi ukázala z miminka pouze nožičky, i to ale vyvolalo otázky. Dítě je totiž bílé pleti, přitom ona je černoška. Jak je to možné? „Geny mohou přeskočit celé generace a tak i černošský pár může mít bílé dítě,“ upozorňuje profesor Bryan Sykes z univerzity v britském Oxfordu. Podotýká, že barvu pleti určuje sedm různých genů. „Vajíčka ženy mohou obsahovat geny pro bílou i černou pleť, pokud je žena smíšené rasy. A pro muže platí podobně, že bude mít ve spermatu podobně různé geny. Jejich spojení pak určí barvu dítěte,“ vysvětlil Sykes.

  • 2.

    Záhada č. 3: Kdo je otec?

    Modelka je už rok a půl bez vážné známosti a otcem jejího dítěte je »pan tajemný«. A to se po jejím boku vystřídal zástup slavných mužů. Někteří s ní chtěli mít děti, ale ani jednomu se to nepovedlo.

  • 3.

    Barvu dítěte náhradní matka neovlivní!

    Pokud Naomi použila náhradní matku, ta nemohla barvu dítěte nijak ovlivnit, sdělil deníku Blesk profesor Pavel Calda. „Náhradní matka je pojem používaný pro ženy, které odnosí dítě jiné ženě, která ho z nějakého důvodu nemůže odnosit sama. Důvodů může být řada, například ze zdravotních důvodů, to, že se narodila bez dělohy či o dělohu v průběhu života z nějakého důvodu přišla. Oplodněné vajíčko, embryo, lze přenést do dělohy libovolné ženy, ideálně v reprodukčním věku. Ta těhotenství donosí a plod porodí. Genetická výbava embrya pochází ze spermie a vajíčka, ze kterých embryo vzniklo. Takže náhradní matka nemá geneticky s embryem nic společného,“ uvedl gynekolog a genetik.

    VIDEO: Naomi Campbell navštívila legendární talkshow moderátorky Oprah Winfrey

    Video
    Video se připravuje ...

    Naomi Campbell navštívila legendární talkshow moderátorky Oprah Winfrey Youtube.com

    Fotogalerie
    33 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy