O tom, že má modelka a moderátorka Monika Leová obrovský smysl pro humor, nejspíš nikdo nepochybuje. Na rozdíl od mnoha celebrit, co se na sociálních sítích berou smrtelně vážně, ona si klidně dokáže udělat legraci i sama ze sebe. Například když sdílela fotku obtloustlého herce Willa Smithe (52), jenž své panděro, za které vděčí pravděpodobně lenosti během koronavirové pandemie a žádnému tlaku na dokonale vyrýsované svalstvo kvůli novým rolím, popsal na instagramu slovy „budu k vám upřímný – jsem v nejhorší formě svého života“.

„Jak já ti rozumím, Wille…“ reagovala na jeho slova modelka, a nafotila vlastní verzi Smithova snímku. I ona se nechala zvěčnit na zahradě, v černých kraťasech, s rozepnutou bundou… a vyvaleným bříškem.

Za to Moničino však nemůže nějaké to mlsání a několik dlouhých měsíců zavřených posiloven. Je za něj „zodpovědná“ dcerka Mia, která přišla na svět v polovině měsíce dubna. Modelka během těhotenství přibrala neuvěřitelných 20,5 kilogramů, a jak už to bývá, část této váhy „zůstala v porodnici“, další kila mizí při kojení a běhání kolem novorozence. „Dole mám 12 kilogramů,“ hlásila počátkem května.

VIDEO: Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko

Video
Video se připravuje ...

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Holčička, jíž modelka s exotickými kořeny (za svůj asijský vzhled vděčí svému tatínkovi, jenž je vietnamského původu, zatímco maminka je Češka) dala život, taky nebyla žádný drobeček – měřila 51 centimetrů a vážila 4160 gramů. Porodní asistentka prý přitom odhadovala váhu na pouhých 3,7 kilogramů…

Není divu, že své nemizící bříško ukazovala Leová na instagramu ještě zhruba týden po porodu. „A já se bála, že mi bříško bude chybět a stále je tu se mnou,“ vystrčila tehdy svůj pupík na sociální síti kráska, co se od roku 2013 pyšní titulem Blesk Česká Miss Earth.  

Fotogalerie
53 fotografií