Kurková se maminkou stala potřetí, s manželem Archiem Drurym už mají syny Tobina Jacka (11) a Noaha Lee (5). Lunu Grace podle všeho v Miami, kde žije, porodila do vody, a teď se pochlubila tím, jak dceru kojí. Ukázala, co jí pomáhá, a dokonce zveřejnila snímek, jak své sytě žluté mateřské mléko uchovává v mrazáku. Právě barva mléka vzbudila řadu reakcí a komentářů, kde se uživatelé barvě diví.

„Tekuté zlato. Tohle je první dávka mého mateřského mléka pro uchování v mrazáku,“ napsala Karolína. „Je z opačného prsu, než ze kterého krmím Lunu Garce a použila jsem k tomu odchytávač mléka, který miluji,“ neodpustila si malou reklamu.

Prvnímu mléku maminek se říká kolostrum. Je to první, vysoce koncentrované mléko, které tělo matky produkuje jen po dobu pár dní po porodu. A jeho barva může být od čirého přes žluté až oranžové. Kolostrum je bohaté na živiny a má protilátky. Pomáhá dětem v budování jejich imunitního systému, zajištění chodu trávicího systému a pohybu střev. 

Jelikož je Kurková s celým porodem třetího miminka velká tajnůstkářka, je patrné, že se nejedná o aktuální fotku, ale modelka sáhla do archivu. Po porodu sotva měla myšlenky něco sdílet na sociálních sítích. Jak je patrné z data, uvedeného na igelitovém sáčku se „zlatým mlékem“, snímek pochází z 30. dubna. Což bylo skutečně jen pár hodin po narození malé Luny. 

VIDEO: Top modelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní...

Video
Video se připravuje ...

Top modelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií