Čokoládová kráska Naomi Campbellová se sice proslavila už v devadesátých letech, i po třech dekádách ale patří mezi světovou špičku a její uhrančivý půvab nikam neodchází.

Kdo by o tom snad mohl pochybovat, toho jistě přesvědčí nové fotografie, které nafotila pro módní značku Calvin Klein. Na těch neváhala ani svléknout tričko. A opět vypadala naprosto fantasticky.

Její pravý věk by jí ostatně hádal skutečně jen málokdo. Teprve před čtyřmi měsíci přivítala na světě malou holčičku. „Nádherné malé požehnání si mě vybralo za matku. Jsem poctěna, že se tato něžná duše stala součástí mého života. Neexistují slova, která by popsala pouto, které mě k tobě pojí, můj andílku. Není větší lásky,“ napsala Naomi v oznámení. Žádného partnera zatím modelka veřejně nepřiznala, podle zdrojů z jejího okolí ale sama není. 

Květnový přírůstek do rodiny nadšeně uvítala také babička Valerie Morris-Campbellová. „Gratuluji své dceři k narození holčičky, jsem absolutně šťastná, že jsem se po tolika letech čekání stala babičkou,“ napsala Valerie, která si na vytoužené vnouče počkala opravdu velmi dlouhou dobu. Sama slavnou Naomi přivedla na svět, když jí bylo pouhých devatenáct. 

VIDEO: Naomi Campbellová: sestřih přehlídek Victoria's Secret

Video
Video se připravuje ...

Naomi Campbell: sestřih přehlídek Victoria´s Secret Youtube.com

Fotogalerie
103 fotografií