Skoro to vypadá, že se Zuzana Plačková a René Strausz nechali inspirovat Karlosem Vémolou (36) a Lelou Ceterovou (32). Poté, co si domů před časem přivezli prase Tinkyho, se nedávno pochlubili i zrzavou slepičkou.

Tu si ale nepořídili tak úplně dobrovolně – Strausz ji dostal k narozeninám jako žertovný dárek od přátel. Manželská dvojice poté na sociální sítě umístila videa, jak slepička vyděšeně běhá po dlažbě u bazénu a neumí slézt ze schodů. 

Tím si od některých sledujících vysloužili kritiku: slepice totiž potřebuje hrabat na hlíně a rozhodně neumí plavat, takže by se v případě pádu do vody rychle utopila. Manželé navíc neměli ani kurník a provizorně ji ubytovali v párty domečku. 

Nakonec se ale zdá, že to pro kvočnu, kterou pojmenovali Lívie, dopadlo dobře. „Zapomněla jsem vám ukázat naši slepičku. Ta už bydlí u mojí sestry na statku mezi ostatními kámoškami a už snesla i vajíčka,“ oznámila na instagramu Plačková a podělila se o video, na kterém Lívie spokojeně pochoduje mezi ostatními slepicemi. 

Prasečí influencer

V pořádku vypadá i prasátko Tinky. Někteří fanoušci si o něj dělali starosti poté, co manželé odjeli na několik týdnů do Mexika a nebylo jasné, kde zůstalo prase. Podle speciálního instagramového profilu, který mu Plačková a Strausz vytvořili, se ale zdá, že bylo u Strauszovy matky. A opět se projevil jejich obchodní duch: roztomilý pašík už stihl nasbírat více než 18 tisíc sledujících. 

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
87 fotografií