Slovenská herečka a moderátorka, kterou si televizní diváci vybaví například ze seriálů Soudkyně Barbara nebo Přístav, z filmu Zejtra napořád, případně ze sportovního pořadu Běž!, by klidně mohla pózovat na obálkách pánských magazínů, jelikož bez přehánění vypadá jako antická bohyně. Ona přitom není žádnou křehkou panenkou, na kterou se člověk bojí byť jenom zle podívat, aby se nerozsypala. Naopak, Lenka Vacvalová překonává hranice lidských možností při náročných běžeckých ultrazávodech, leze na hory a dopřává si i jiné adrenalinové zážitky.

A i když se mnohem lépe nežli v šatech cítí ve sportovním oblečení, když tepláky a mikinu sundá, poskytne všem okolo vskutku božský pohled na svou neskutečně vyrýsovanou postavičku, jakou nemají ani ženy o pět, deset let mladší. Tak jako teď v Norsku, ze kterého sdílela povedené momentky z otužování v ledové vodě fjordu - v úsporných modrých bikinách, zato s pletenou čepicí s velkou bambulí na hlavě.

Rajcovní snímky, jimž dominuje především její vysekané bříško jako ze žuly, na kterém jenom hrají všechny svaly, doplnila řádně motivačním popiskem. „Dělej cokoli, co tě přinutí alespoň na chvíli zastavit a zpřítomnit se,“ nabádala své followery kráska, jež se v srpnu letošního roku zasnoubila se svým partnerem, českým fotografem Janem Poláčkem, stylově na vrcholu hory Matterhorn.

VIDEO: Zrzavá Lenka Vacvalová prozradila dvě věci, které miluje! Budete se divit!

Video
Video se připravuje ...

Zrzavá Lenka Vacvalová prozradila dvě věci, které miluje! Budete se divit! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„V našich tělech se objevují příběhy našich životů: Triumfy, traumata, rituály, reakce, stres i odpočinek. Vše dohromady vytváří strukturu vozidla, ve kterém cestujeme po světě. Tvary našich bytostí, jako tvary naší reality. V jakém dopravním prostředku tedy cestujeme, je-li každý (PŘÍ)BĚH jen o výzvě a překonávání potíží? Visení na vlásku, propracovanosti, nedostatečné péči a nekonečném úsilí?

Jednoduše, když si vybíráme jen levnější benzin, musíme ignorovat kontrolky našeho motoru. Ten vůz jsme my. Nyní. A když ke zpomalení potřebuješ ledovou vodu a louskat pět kilo krabích klepet na večeři, tak to udělej,“ rozumovala rusovláska, která v Norsku adoptovala rozkošné kotě a ještě rozkošnější štěně. Zvířátka se teď ukazují v jejích instastories a mají svůj vlastní instagramový profil plný veselých videí a povedených fotek.

Fotogalerie
57 fotografií