Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ze zákulisí StarDance: Chlopčík „vlasově znásilnil“ Genzera! A radost dětí na táboře

/
  • Ze zákulisí StarDance
    13. prosince 2021 ● 14:30

    Další kolo StarDance je za námi a tentokrát bylo velmi překvapivé – nikdo totiž nevypadl, do finále postoupily všechny tři páry. Jak v pořadí již osmý soutěžní večer hodnotí tančící celebrity i taneční profesionálové, kteří už v sobě zvládli zpracovat emočně i fyzicky náročný přímý přenos?

  • 1.

    Jan Cina (33), herec

    Sázkovými kancelářemi favorizovaný herec Jan Cina sdílel v instastories snímek, na němž všichni tři finalisté se svými tanečními partnery jásají poté, co se dozvěděli, že nikdo z nich tentokrát soutěž neopustí. „Děkujeme! Jsme v tom spolu,“ napsal k záběru, z něhož je jasně patrná jejich upřímná radost.

  • 2.

    Adriana Mašková (23), tanečnice

    Taneční partnerka Jana Ciny sdílela rozesmáté selfíčko finalistů s popiskem: „Děti na táboře se zaradovaly, že si pobyt můžou o týden prodloužit – SPOLEČNĚ! Nejkrásnější překvapení. Děkujeme!“ Na snímku s nimi pózuje ještě Tomáš Verner (35) s Kristýnou Coufalovou (36) a Martina Viktorie Kopecká (35) s Markem Dědíkem (38).

  • 3.

    Jan Tománek (50), porotce

    Nadšení postoupivší trojice si zjevně plně uvědomoval i porotce Jan Tománek, jelikož i ten sdílel stejnou momentku plnou emocí jako Cina. „Naživo naturální radost, kdy parta lidí zažije něco výjimečného.“ Jak přiznala i porotkyně Tatiana Drexler (58), dokonce ani porotci o tom, že se v tomto kole nevypadává, nevěděli. „Zatajili nám to a vlastně je to dobře,“ svěřila se Blesku.

  • 4.

    Richard Genzer (54), porotce

    Bývalý tanečník skupiny UNO a herec Richard Genzer před natáčením prožil mnohem méně příjemné momenty. Porotce Zdeněk Chlopčík (64) jej totiž podle jeho vlastních slov „vlasově znásilnil“. „Nejenom, že je Chlopčík tanečník, ale ještě mě bude stříhat,“ avizuje ve svém videu Genzer, když se Chlopčík chopí nůžek a ufikne mu pořádný kus jeho hřívy. „To si děláš pr*el, vo*e?“ žasne ohromený Genzer za hlasitého smíchu všech okolo. „To potřebujeme na ofinu pro Terezu,“ vysvětluje jedna z vizážistek.

  • 5.

    Tereza Černochová (38), zpěvačka

    Sympatická zpěvačka kapely Monkey Business ze StarDance už vypadla, a tím spíše si užívá společné chvilky s dcerkou, na kterou pro náročné tréninky neměla tolik času. „Konečně v sobotu večer spolu…“ libovala si na Instagramu Tereza Černochová. „Už si ani nepamatuju, kdy jsem se svou dcerou byla o víkendu… ale o tom je mé povolání… O to víc si užívám tenhle čas…“ svěřila se svým followerům, a vyzvala je, aby se nezapomněli koukat na semifinalisty StarDance. „Mám nervy za ně!!“ prozradila.

  • 6.

    Tereza Prucková (36), tanečnice

    Také tanečnice Tereza Prucková už není „ve hře“, jelikož tančila s hercem Zdeňkem Godlou (46), který již v předchozích kolech soutěž opustil. „Pomalu, ale jistě se blíží konec letošní řady StarDance. Cestu měla nelehkou, s mnoha výmoly, ale taková je bohužel doba. Díky všem, kteří za ní stojí, brzy dojde do cíle a já jsem vděčná za to, že jsem jí mohla být po boku a děkuju jí za další vzácná přátelství!“ napsala na sociální síť a doplnila fotku, která je vzpomínkou „na vůbec první vystoupení StarDance XI. Jsme to ale fešáci“.

  • 7.

    Galerie

    Na další snímky z osmé soutěžní epizody tohoto pořadu plného tance, noblesy a elegance, se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

    Video
    Video se připravuje ...

    StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

    Fotogalerie
    44 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

Matos7: Fak už bezmozcy blesku nemate vo čom psát?

(13. 12. 2021 15:44)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy