Tak tohle bylo hodně drsné. Když na čtvrtečním kocertě Kanye Westa došlo na píseň Runaway, odhalil West před fanoušky své emoce až do nečekané míry. Na konci písně rapper několikrát procítěně zopakovat verš: „Potřebuju, abys ke mně rychle běžela zpátky,“ aby na samotném konci dodal „Ty, Kimberly.“ 

Překvapivou upřímnost jeho sdelení před desetitícovým davem a množstvím lidí u obrazovek odměnili přítomní fanoušci potleskem, Kim, které byla prosba směřována, už ale tak nadšená nebyla. 

Chce být svobodná

Čtyřnásobná máma Kim Kardashianová zřejmě ani na chvíli neuvažovala nad tím, že by Westovy prosby vyslyšela. Manželství, které trvá od roku 2014, už zkrátka považuje za mrtvé a jen pár hodin po Westově naléhání podepsala papíry, aby ji soud legálně uznal svobodnou. 

Podobný proces se používá v případě, kdy rozvodové řízení ještě není dokončeno, ale je potřeba právně upravit péči o děti a dělení majetku. Svého času ho využili například Angelina Jolie (46) a Brad Pitt (57).

Ačkoli se zdá, že West svou manželku stále miluje, ta už šla zjevně dál. V budoucnu má v plánu zbavit se i svého příjmení Kardashianová Westová a ponechat si jen to první, rodné. To může být trochu problém v jejím byznysu - řada jejích značek má totiž v názvu iniciály KKW. 

Koncertu na podporu propuštění Larryho Hoovera se zúčastnil i rapper Drake (35) a akce k sobě přitáhla značnou mediální pozornost. 

Cítí se jako školačka

Modelka už je nějaký čas spojovaná s mladým komikem Petem Davidsonem (28) a podle listu Page Six se díky nové lásce „cítí jako puberťačka“. „Neustále se směje. Pete ji vrátil o dvacet let zpátky. Vypadá šťastně,“ řekl médiu zdroj z jejího okolí.

Kanye West a Kim Kardashianová Westová spolu mají čtyři děti: dceru North (8), syna Sainta (6), dceru Chicago (3) a nejmladšího syna Psalma (2). 

VIDEO: Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Fotogalerie
158 fotografií