Přestože známý rapper a samozvaný génius Kanye West zakoupil v září 2019 rozsáhlý ranč ve Wyomingu a měl s ním velké plány, nakonec se jich zcela nečekaně vzdal – a dal ho do prodeje. Požaduje za něj sice částku 11 milionů dolarů, což rozhodně není málo, je to však o 3 miliony méně, než za kolik si jej před dvěma lety pořídil. Na prodeji, pokud tedy někdo na tuto sumu přistoupí a Kanye ji nebude muset snižovat, aby se tohoto majetku „zbavil“, bude tratit 65 milionů korun.

Právě tento ranč se měl stát jedním z důvodů rozkolu jeho manželství s profesionální celebritou Kim Kardashianovou. Kanye chtěl údajně přesunout celou rodinu na tento venkov. A to jak sebe, tak i svou paní a jejich čtyři děti, dcerky North (8) a Chicago (3) a synky Sainta (5) a Psalma (2), ale Kim byla prý zásadně proti. Je totiž zvyklá na život v luxusu a v centru všeho dění, společně se svými sestrami a matkou, které účinkují v zahraničí populární reality show Keeping Up With the Kardashians (Držte krok s Kardashianovými), zatímco bydlení mimo civilizaci, byť v nádherné přírodě, se jí zdálo zcela nepředstavitelné.

To, že Kayne kvůli ní nyní nenáviděný ranč prodává, mělo prý Kim přesvědčit k tomu, aby dala svému muži druhou šanci, a místo rozvodu došlo na usmíření. Kromě toho také rapper, jenž jednu dobu pomýšlel na kandidaturu na prezidenta, dostal košem od andílka Victoria’s Secret Iriny Shaykové (35), s níž měl strávit romantický víkend ve Francii.

VIDEO: Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Obrovský pozemek o rozloze 4500 akrů by byl ostatně příliš velký pro jednoho jediného člověka – a to i když má rapper dost peněz na to, aby si všechny pracanty, co se o něj budou starat, mohl zaplatit. Je zde několik budov, restaurace s komerčně využívanou kuchyní, společenské centrum a prostory pro setkání. K dispozici jsou také stodoly, ohrady pro koně, a dokonce i závodní dráha motokár. V areálu jsou také dvě pramenitá vodní jezera a z oken všech budov je nádherný výhled na pískovcové útesy a horu Absaroka.

Fotogalerie
63 fotografií