Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Divočina roku 2021: Nejhříšnější fotky z koupelen!

/
  • Které celebrity letos ukázaly svou koupelnu?
    30. prosince 2021 ● 16:15

    Některé celebrity nemají problém snad s ničím. Řada slavných je zvyklá žít svůj život pod drobnohledem veřejnosti, a nepřijde jim tak divné pozvat své fanoušky ani do koupelny, nebo dokonce rovnou na záchod. Kteří slavní se tak ukázali letos?

     

  • 1.

    Nina Agdalová

    Jednou z hvězd, které se nebojí nechat své sledující nahlédnout do koupelny, je modelka a herečka Nina Agdalová (29). Kráska, která pracovala například pro Victoria's Secret, se v roce 2014 objevila na seznamu nejatraktivnějších celebrit světa sestaveném časopisem Maxim. 

     

  • 2.

    Lottie Mossová

    Svršky odhodila i o hodně mladší sestra topmodelky Kate Mossové (47) Lottie (23). Ta se na sociálních sítích svléká často, toho pravého ale ne a ne přilákat. Mladá modelka si v médiích pravidelně stýská, že o ni nemá zájem nikdo pořádný. 

     

  • 3.

    Kendall Jennerová

    Mezi instagramové stálice nepochybně patří i modelka a podnikatelka Kendall Jennerová (26). Na instagramu ji sleduje neuvěřitelných 202 milionů lidí a ty modelka pravidelně oblažuje snímky z luxusních akcí i svého soukromí. Nechybí samozřejmě ani foto z koupelny. 

     

  • 4.

    Channing Tatum

    Své koupelnové rituály poodhalil i filmový herec, producent, tanečník a model Channing Tatum (41). Ten se na několika snímcích ukázal pod rukama svého holiče. 

  • 5.

    Chrissy Teigenová

     

    Prostopášná modelka Chrissy Teigenová (36) se ukázala rovnou na toaletě. Snímek zveřejnila v sérii momentek z halloweenského večírku, na který se převlékla za vražednou panenku z celosvětově úspěšného seriálu Hra na oliheň. 

     

  • 6.

    Chloe Baileyová

    Zpěvačka a herečka Chloe Baileyová (23) je v poslední době čím dál slavnější. Chloe se proslavila po boku své sestry Halle (21), se kterou tvoří hudební duo Chloe & Halle. Mladší ze sester společnost Disney v roce 2019 obsadila do role Malé mořské víly. 

     

  • 7.

    April Love Gearyová

    Své křivky v pohodlí vlastní koupelny fanouškům ukázala i partnerka kontroverzního rappera Robina Thickea (44) April Love Gearyová. Ta sice rodila hned třikrát během tří let, nízkým sebevědomím ze svého těla ale rozhodně netrpí a hrdě své tvary ukazuje. 

  • 8.

    VIDEO

    VIDEO: Sexy hokejová trenérka Karolína Huvarová 

    Video
    Video se připravuje ...

    Sexy hokejová trenérka Karolína Huvarová Playboy

    Fotogalerie
    26 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy