Soudní spor začal už v roce 2015, zatím však bez zdárného výsledku. Andrea nadále rozprodává, podle obvinění, bez vědomí herečky její miliardový majetek. Naposledy prodal umělecká díla (konkrétně se mělo jednat o 350 kusů obrazů a dalších vzácností) v hodnotě 7,5 milionu korun!

A když syn vymohl alespoň soudní usnesení, že Andrea nesmí používat hereččiny peníze na nic jiného než nezbytné výdaje, Gina proti němu najala advokátské eso – lovce mafiánů a bývalého palermského prokurátora Antonia Ingroiu! 

Ingroia od roku 1987 pracoval v protimafiánské skupině italských soudců Falconeho a Borsellina, kteří byli později zavražděni gangstery, a po roce 2009 byl zástupcem hlavního protimafiánského prokurátora v Palermu.

Nejvíce šokující však je, že Gina je na straně svého zajíčka, se kterým randí přes 10 let. Tehdy u ní začínal jako osobní řidič, nakonec ale slušně povýšil... „Neudělala jsem nic špatného, přesto se na mě moje rodina zlobí,“ štkala v neděli v italské televizi RAI1.

„Ve svém věku bych už měla mít klid na dožití, ten ale nemám...“ Jestli zrovna lovec mafiánů do rodinných vztahů vnese klid, je přinejmenším sporné...

VIDEO: Sophia Lorenová v Praze: Na plastiky se mě neptejte!

Video
Video se připravuje ...

Sophia Loren v Praze: Na plastiky se mě neptejte! Tomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií