Hvězda filmu Stmívání a filmová princezna Diana Kristen Stewartová prozradila, že se brzy bude vdávat. „Bereme se. Jdeme do toho,“ oznámila zásnuby se svou partnerkou. 

Na otázku, kdo koho vlastně požádal o ruku, odpověděla jasně.„Chtěla jsem být požádána o ruku. Velmi jasně jsem dala najevo, co chci, a ona to zvládla dokonale. Bereme se, je to tady,“ pochválila svou milou. 

O tom, že je její láska k Meyerové skutečná a neochvějná, věděla už nějaký čas. „Když víte, tak víte. V životě není nic jisté, jediné, čím si můžete být jistí, je, když někoho milujete,“ uvedla v rozhovoru se Sternem v minulosti. O tom, že si svou přítelkyni jednou vezme, prý byla přesvědčená už tři měsíce po začátku vztahu.

Dvojice se seznámila před osmi lety během natáčení. Ačkoli žily obě ženy poměrně blízko u sebe, v kontaktu nezůstaly. Opět se setkaly až v roce 2019. „Když jsem jí poprvé řekla, že ji miluju, seděly jsme v nějakém náhodném baru... Znala jsem ji šest let, ale teprve jsme spolu začínaly randit, byly to tak dva týdny,“ vzpomínala Stewartová. 

Poznala jsem ji před lety při natáčení jednoho filmu a šest let jsme se neviděly. Pak se objevila na oslavě narozenin kamaráda a já jsem si najednou říkala: 'Kde jsi byla a jak to, že jsem tě neznala?' Celou tu dobu bydlela v LA stejně, jako já,“ svěřila se herečka s počátky velké lásky. 

V minulosti byla Stewartová spojována například s andílkem Victoria's Secret Stellou Maxwellovou (31), se svou asistentkou Alicií Cargilovou, hereckým kolegou Michaelem Angaranem (33), zpěvačkou Lynn Gunnovou (27), francouzskou zpěvačkou a skladatelkou Stephani Sokolinskiovou známou jako SoKo (36) nebo svým filmovým partnerem ze ságy Stmívání Robertem Pattinsonem 

VIDEO: Kristen Stewart na festivalu v Cannes

Video
Video se připravuje ...

Kristen Stewart na festivalu v Cannes Youtube.com

Fotogalerie
180 fotografií