Jezdkyně a nejstarší dcera Billa Gatese Jennifer zveřejnila na svém instagramu dosud nespatřený snímek, na kterém je se svým otcem v den její svatby. 

„Všechno nejlepší k 66. narozeninám! Jsem moc vděčná, že jsem se mohla učit z tvého příkladu nekonečné zvědavosti, neustálého zkoumání a touhy pomoci lidstvu. Těším se, až mi povíš, co nového ses naučil během příštího obletu kolem Slunce,“ vzkázala Jennifer svému tátovi, spoluzakladateli společnosti Microsoft. 

Gatesová rovněž nezapomněla otci poděkovat za jeho účast na její říjnové svatbě. „Děkuji za tvoji podporu našeho spojení a nedávného snového dne – tyhle vzpomínky si ponesu po zbytek života,“ uvedla. Na dojemné fotce je nevěsta ve svatebních šatech k objektivu zády a hrdý táta na ni s láskou hledí. 

Profesionální jezdkyně a studentka medicíny Jennifer Katharine je nejstarší ze tří dětí Billa a Melindy (57) Gatesových. 16. 10. se mladá kráska provdala za svého kolegu z řad jezdců Nayela Nassara (30). Veselka přitom měla vyjít až na 2 miliony dolarů, tedy v přepočtu více než 43 milionů korun. 

Jednalo se ale až o druhý obřad novomanželů. Jennifer a Nayel si první sliby vyměnili již v pátek 12. října podle muslimských tradic. 

VIDEO: Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!

Video
Video se připravuje ...

Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! Videohub

Fotogalerie
66 fotografií