Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dcera (25) Billa Gatese se vdala: Veselka za 43 mega, muslimský obřad a rozvedení rodiče

Autor: rc - 
17. října 2021
11:40

Po miliardovém rozvodu se Bill a Melinda Gatesovi sešli, aby provdali svou dceru Jennifer (25). Pompézní veselka se konala na farmě v jejím rodném Westechesteru v New Yorku a zúčastnilo se jí 300 hostů. Pětadvacetiletá Jennifer si při obřadu vyměnila svá „ano“  s egyptským jezdcem Nayelem Nassarem (30). Veselka rodiny přišla na 2 miliony dolarů ( víc jak 43 milionů Kč)! Nebyla to vlastně první svatba čerstvých novomanželů. Dvojice si už vyměnila sliby v pátek při muslimském obřadu.

Rušno bylo poslední dny ve Westechesteru v americkém státě New Yorku, který je domovem rodiny miliardáře Billa Gatese. Právě tam se rozhodla provdat za svou lásku Jennifer Gatesová. Právě malebnou rodinnou farmu, která má hodnotu až 16 milionů dolarů (350 milionů Kč), Jennifer zvolila jako místo, kde stvrdila svůj svazek s Nayelem Nessarem.

Svatba za miliony

Přípravu svatby snoubenci svěřili do rukou svatební koordinátoce Marcy Blumové, která má na svém seznamu elitní klienty jako Kevina Bacona, LeBrona Jamese i Billy Joela. Marcy dceři Billa Gatese a jeho exmanželky Melindy naplánovala svatbu za neuvěřitelné 2 miliony dolarů (víc jak 43 milionů Kč). Snoubenci na stole měli luxusní dort z francouzské pekárny Ladurée, který měl hned několik pater. Po pozemku procházeli sekuriťáci se psy, aby zajistili bezpečnost prominentním hostům.

Dokonce se do akce zapojila i newyorská policie, která blokovala celou jednu ulici, aby projíždějící auta nebránila příjezdu k honosné veselce a nerušila svatbu. „Jsou hodiny před svatbou a tolik toho ještě musí udělat,“ řekla náhodná kolemjdoucí Diana (70) pro britský deník Daily Mail s tím, že být maminkou nevěsty, byla by nervózní. Svatba vyvolala povyk i na sociálních sítích. Jedna z uživatelek publikovala fotografie rušné ulice, kde byla zaparkovaná řada luxusních SUV. „Svatba dcery Billa Gatese,“ napsala k fotce.

Druhá svatba

Veselky se zúčastnili nejbližší přátelé a rodina snoubenců. Nechyběla dcera miliardáře Michaela Bloomberga Gerogina Bloombergová, která je navíc i kamarádkou Nayela. Nevěsta oblékla bílé šaty od módního domu Vera Wang s dlouhým bílým závojem. V rukou držela buket bílých květin. Vlasy měla lehce natočené a rozpuštěné. Máma nevěsty Melinda, která se po sedmadvaceti letech rozvedla s Gatesem, měla elegantní fuchsiové šaty. K oltáři svou dceru vedli uličkou oba dva rodiče. Na první tanec se svým otcem si Jennifer vybrala píseň od Eltona Johna Can you feel the love tonight z filmu Lví král.

Svatební veselí však rodina zažila už o den dříve, a to v pátek, kdy si Jennifer vzala svého snoubence při muslimském obřadu na zahradě rodinného domu.

VIDEO: Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

viho ( 18. října 2021 18:09 )

Kluk muslimskej se umí zařídit, byla to jistě dobře promyšlená operace. Jenom jestli si ta Gatesova holka zvykne na roli nejstarší manželky, kterou si muslimové berou hlavně kvůli majetku a aby se měl kdo starat o domácnost. Ale vztah ke koním ta holka má, tak na úklid stájí bude asi použitelná. Otázkou je, jak se bude snášet s těmi jeho dalšími mladšími a krásnějšími manželkami, které budou následovat...

yokky ( 18. října 2021 15:21 )

I bohati lezou muslimum do rite­...fu­j,,,,,­👎👎👎👎👎🐖­🐖🐖🐖🐖🐖🐖­🐷🐷🐷🐷🐷🐷­🐷💰💰💰💰💰­💰💰💰

prudentiacz ( 18. října 2021 06:07 )

To aby se celý svět podíval po jiném operačním systému než Windows xx. Je totiž rozdíl být závislý na ropě, nebo na muslimské ropě. Jako je rozdíl užívat Windows od Gatese, nebo Windows od Gatese s muslimským zetěm za zadkem.

apoho ( 17. října 2021 21:25 )

už chápu, proč musí celý západní svět držet hubu a krok v otázce muslimů, migrace a všeho kolem.

dzambulka007 ( 17. října 2021 15:34 )

Ta holka musi byt dobre blba, kdyz si vzala muslima. Bila Americanka s miliony a takto vymastena.

Zobrazit celou diskusi