Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dcera (25) Billa Gatese se vdala na veselce za 43 mega: Dojemný vzkaz rozvedených rodičů!

Autor: rc - 
24. října 2021
05:10

Dojemný vzkaz poslal své dceři Jennifer a jejímu novomanželovi Nayelu Nassarovi miliardář Bill Gates. Spoluzakladatel společnosti Microsoft o víkendu spolu se svou exmanželkou Melindu svou pětadvacetiletou dceru dovedl k oltáři. Veselka přišla na neuvěřitelné 2 miliony dolarů (víc jak 43 milionů Kč) a zúčastnilo se jí 300 hostů.

Velká událost se konala o víkendu ve Westechesteru v New Yorku. Na rodinné farmě, která v podzimních barvách působila romanticky, se provdala Jennifer Gatesová, která si vzala snoubence Nayela Nassara. Pětadvacetiletá studentka medicíny si svého jezdce na koni vzala hned při dvou obřadech. První obřad byl výrazně menší a nesl se v souladu s muslimskými tradicemi. V sobotu dvojice zažila daleko větší veselku.

Svatební koordinátorka celebrit

Na farmu, která má hodnotu 16 milionů dolarů (350 milionů Kč), se sjelo hned 300 hostů. Nechyběla dcera miliardáře Michaela Bloomberga Georgina Bloombergová, která nejen dobrou přítelkyní Jennifer, ale rovněž jejího novomanžela.

O svatbu se postarala svatební koordinátorka Marcy Blumová, která je slavná ve vyšších kruzích. Mezi její elitní klienty podle informací britského deníku Daily Mail patří Kevin Bacon či LeBron James.

Dojemná slova rodičů

Uličkou nevěstu vedl její otec Bill Gates spolu se svou exmanželkou Melindou, s níž se rozvedl letos v srpnu. Dvojice, která spolu prožila dlouhých 27 let a vychovává ještě další dvě děti, se však rozvedla v přátelském duchu a tak na svatbě působili harmonicky. Pro oba dva to byl velký krok provdat svou dceru a po veselce na sociálních sítích nešetřili dojemnými slovy.

„Jenn a Nayeli, je nemožné vyjádřit slovy, jak jsem byl šťastný, když jsem viděl, jak jste radostní na váš svatební den. Jsem na vás oba pyšný za všechno, co jste doposud dokázali a za všechno, co spolu v budoucnu dokážete,“ napsal na Twitter a dodal romantickou svatební fotografii.

„Jaká to byla radost oslavit lásku Jennifer a Nayela minulý týden. Jsem vděčná, že jsme našli způsob se bezpečně shromáždit pro ten zvláštní den,“ uvedla Melinda na instagramu a i ona zveřejnila svatební snímek novomanželů.

VIDEO: Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi