Britská superstar Adele potěšila všechny své fanoušky na sociální síti online přenosem, v němž pustila svým oddaným příznivcům úryvek ze svého nového alba, které se bude se vší pravděpodobností jmenovat 30. Adele, jejíž celé jméno zní mimochodem Adele Laurie Blue Adkinsová, by tím navázala na svůj trend pojmenovávat desky podle věku, který je pro ni důležitý - předchozí alba se jmenují 19, 21 a 25. A právě třicet jí bylo v době, kdy si procházela rozvodem se Simonem Koneckim (47).

Rozpad jejího manželství bude hlavním tématem nového alba, což zpěvačka přiznala i právě během streamu, kdy jí mohli fanoušci pokládat své otázky. Adele nevydala žádný nový hit už dlouhých šest let, a konec vztahu s mužem, s nímž byla sedm roků a se kterým má společného synka Angela (9), jí byl inspirací k další tvorbě. „Psaní mé hudby bylo velmi terapeutické,“ potvrdila Adele, která v otevřeném rozhovoru pro magazín Vogue přiznala úzkosti a deprese, co ji sužovaly.

VIDEO: Adele se omlouvá fanouškům

Video
Video se připravuje ...

Adele se omlouvá fanouškům youtube.com

Právě duševní nerovnováha u ní vedla k tomu, že přestala mít radost ze své práce. „Myslím, že jsem na chvíli ztratila smysl toho všeho. Potkaly mě věci, o kterých jsem nechtěla mluvit nahlas… nebo mluvit o nich celkově,“ krčila rameny plavovláska s hlasem jako zvon, co se pyšní 15 cenami Grammy. „Moje duševní zdraví je ale v tuto chvíli velmi dobré. Den po dni řeším, co mi přijde do cesty,“ popisovala. „Určitě mi pomůže cítit se lépe, když si udělám čas sama na sebe.“

Sympatická pěnice původně pocházela z východního Londýna, v současnosti ale žije v Beverly Hills v sídle za zhruba 230 milionů korun. Jistou dobu už také není single, jejím partnerem je movitý sportovní agent Rich Paul (39). Dvojice již veřejně potvrdila svůj vztah tím, že Adele sdílela jejich společnou fotku v objetí na instagram. Zdá se tedy, že se u ní skutečně blýská na lepší časy. Velice zdravě a spokojeně ostatně tato žena i vypadala – bez make-upu působila o řadu let mladší a její úsměv působil velmi přirozeně a uvolněně. Co myslíte?
Fotogalerie
103 fotografií