Vedle své sestry Kim Kardashianové (40), která si prý v poslední době rozmyslela plánovaný rozvod s manželem Kanyem Westem (44) a zase se k němu vrátila, působila Khloé vždy jako „šedá myš“. I to bylo možná důvodem, proč začala tolik makat na své vizáži. S výsledky dlouhodobé a poctivé práce se nyní pochlubila na sociálních sítích a všem vyrazila dech. Módní návrhářka a hvězda reality show Keeping Up With the Kardashians (Držte krok s Kardashians), provdaná za basketballistu Lamara Odoma (41), s nímž má dcerku True (3), je živým důkazem toho, že se dřina v posilovně rozhodně vyplácí.

Když Khloé Kardashianová slavila 187 milionů followerů na Instagramu, kteří sledují její profil a lajkují její fotky, pochlubila se fanouškům na sociálních sítích několika snímky z pláže, kde se nechala zvěčnit jen v bikinách. Neskutečně vyrýsované ploché bříško v kombinaci s bujným poprsím a výraznými boky, které jsou poznávacím znamením všech dam z tohoto rodinného klanu, vypadala skutečně božsky. Však také během pár hodin nasbírala necelých než 3,8 milionů „lajků“ a téměř 25 tisíc obdivných komentářů, z nichž se ani jeden nepozastavoval nad tím, že má nově vymodelovaný nosík. Její sexy figura zkrátka všechny dostala do kolen.

VIDEO: Khloe Kardashian

Video
Video se připravuje ...

Khloe Kardashian youtube.com/CELEB NEWS/BPŽ

„Děláš si ze mě srandu s takovým tělem???“ reagovala například Jen Atkinová (41), která je považována za jednu z nejvlivnějších kadeřnic na světě. „Wow, jsem skutečně inspirovaná!“ napsala jí i ruská modelka Natalie Galkinová (35) a přidala se mimo jiné také televizní hvězdička Olivia Piersonová (32). „Dobře, vypadáš úžasně! Obdivuji TĚŽKOU PRÁCI, kterou jsi vložila do svého zdraví a kondice, Khlo!“ Přestože si Kardashianky k dokonalosti často pomáhají dodatečnými úpravami ve zkrášlovacích aplikacích, zdá se, že tentokrát si Khloé Photoshopem nevypomohla a těmito křivkami se pyšní i v reálu…

Fotogalerie
72 fotografií