Děsivou diagnózu sdělili lékaři herečce již před šesti lety. Od té doby se slavná Brenda z Beverly Hills snaží sžít se svým osudem a naučit se vnímat věci trochu jinak. Shannen Doherty už prošla všemi možnými způsoby léčby a v roce 2017 to dokonce vypadalo, že je nemoc na ústupu. Pak ale přišel drsný návrat a nyní je nemoc v posledním stadiu. 

Doherty se ale vzdát odmítá. „Nikdy se nechci chovat tak, jako bych umírala,“ svěřila se herečka v pořadu Good Morning America v pondělí. „Chci se chovat tak, jako bych neměla žádné věci, které si ještě chci splnit, protože budu nadále bojovat, abych zůstala naživu,“ uvedla. Žádný seznam posledních přání proto prý tvořit nehodlá. 

Herečka navíc zopakovala, že jsou pacienti i ve čtvrtém stadiu rakoviny často ještě při síle a rádi by nadále pracovali, svět je ale tak trochu odepíše. „Hodně lidí, kteří jsou ve čtvrtém stadiu, jsou jakoby odepsaní. Předpokládá se, že už nemůžou pracovat naplno, ale není to pravda,“ informovala Doherty. 

„To je něco, co bych opravdu chtěla. Aby lidé přestali něco předpokládat a dali nám šanci dokázat jim, že se pletou,“ svěřila se v rozhovoru. 

VIDEO: Michaela trpí systémovou sklerodermií

Video
Video se připravuje ...

Michaela trpí systémovou sklerodermií Andrea Ulagová, Jan Jedlička

Fotogalerie
158 fotografií