Na webové stránce Yandy.com se v nabídce objevil kostým, který nápadně připomíná róbu Kim Kardashianové z letošního ročníku Met Gala. „Tmavý, dramatický a tajemný. Pochlubte se svými křivkami políbenými vysokým krejčovstvím,“ lákal zájemce popisek, jenž jasně naznačoval, čím je kousek inspirován. Žádná jména ale neobsahoval.

Kostým na Halloween je prý dostupný ve velikostech S až XL, postavu jako Kim proto zákazníci zjevně mít nemusí. Prodejce produkt nacenil na 99,99 amerických dolarů, tedy v přepočtu něco málo přes 2 100 českých korun.

Asi není třeba dodávat, že originál by vyšel podstatně dráž. Speciálně pro proslulou podnikatelku ho navrhl kreativní ředitel luxusní značky Balenciaga, tedy Demna Gvasalia (40).

Tajemný doprovod

Když se Kim v originálním modelu objevila na červeném koberci, doprovázel ji tajemný zakuklený muž, který byl taktéž celý v černém. První teorie za záhadnou postavu předpokládaly podnikatelčina dnes již bývalého manžela Kanyeho Westa (44), jenž si v módě a extravaganci libuje ještě víc než Kim. Nakonec se ale ukázalo, že hvězdě show Držte krok s Kardashians dělal společnost sám Gvasalia.

Není to poprvé, co se look slavné influencerky stal ikonickým a pronikl i do popkultury západního světa. Podobný efekt měl na fanoušky například snímek z obálky časopisu Paper, na němž má Kim na pozadí postavenou skleničku, do které se přes vlastní hlavu trefuje napěněným šampaňským.

VIDEO: Kim Kardashianová šokovala ve Vatikánu!

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

Fotogalerie
118 fotografií