„To, co začalo jako pohádka, je nyní mojí věčnou realitou. Nikdy nebudu schopna pořádně popsat, jak nadpozemský byl minulý víkend,“ radovala se půvabná herečka na sociální síti, kde zveřejnila i pár snímků přímo ze svatby. Jinak si přitom soukromí pečlivě střeží.

„Ještě nikdy jsem k nikomu nechtěla tak moc patřit jako k tobě,“ vzkázala Lily Collinsová zamilovaně svému muži Charliemu, s nímž tvoří pár od roku 2019. O rok později se zasnoubili a teď došlo i na veselku samotnou. A zdá se, že zatím dvojice prožívá sladké a idylické chvilky. 

„Vzal jsem si toho nejštědřejšího, nejrozvážnějšího a nejkrásnějšího člověka, jakého jsem kdy poznal. Miluji tě,“ rozplýval se také ženich McDowell na instagramu. Snad jim ta zamilovanost ještě nějakou dobu vydrží...

Lily je známá zejména díky hlavní roli v seriálu Emily in Paris, který je vysílán na Netflixu. Zahrála si ale i oblíbenou princeznu Sněhurku v jedné z mnoha hraných verzí této slavné pohádky. Zlou královnu v ní hrála Julia Robertsová (53). Rodačka z britského Guildford také napsala autobiografickou knihu. 

VIDEO: Lilia Khousnoutdinová: Svatba bude ještě letos!

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinová: Svatba bude ještě letos! Marketa Reinischova

Fotogalerie
30 fotografií