Zpěvačka Rihanna se už dávno neživí jen hudbou. Umělkyně vybudovala svou vlastní oděvní a kosmetickou značku Fenty, pod kterou spadá i spodní prádlo Savage x Fenty. 

V rámci propagační kampaně se sama ukázala v maličkatých modrých šatech, které by obstály i jako odvážné tílko. 

Úsilí vložené do její vlastní značky se hudebnici rozhodně vyplatilo. Zejména díky vlastní kosmetice se totiž nedávno stala dolarovou miliardářkou. Pomohlo jí, že se soustředila hlavně na inkluzivitu – mezi svou kosmetikou nabízí například více než 40 odstínů make-upu, aby si na svou pokožku mohl vybrat každý ten správný. Omezená nabídka odstínů byla přitom problémem, který zákazníci dlouhodobě kritizovali. 

S rozmanitostí ale Rihanna u líčidel nekončí. Její modely často předvádějí ženy všech možných tvarů a klasické modelky by u ní člověk hledal marně. Zpěvačka se snaží, aby se v oděvech viděly i normální ženy. To zákazníci kvitují s povděkem a o to více pak její produkty kupují.  

Značku Fenty pojmenovala Američanka s barbadoskými kořeny sama po sobě. Narodila se totiž jako Robyn Rihanna Fentyová, název Fenty proto vychází z jejího příjmení. 

Fotogalerie
40 fotografií