„Někdy možná nestojíme na stejném břehu a je na každém z nás, jak se rozhodne, ale já jsem jednoznačně pro očkování a to z mnoha důvodů. Dnes jsem dostala svou první a děkuju za tak krásné a milé přijetí od sester a lékařského teamu v nemocnici TIŠNOV. A vám všem jsem to chtěla jen dát vědět… sdělit svůj postoj, svůj názor,“ napsala Kerndlová ke snímku, na němž od zdravotního personálu dostává „pigáro“.

Bývalá členka dívčího seskupení Black Milk v závěru příspěvku zdůraznila, že se v žádném případě nejedná o placenou propagaci očkování. Zaryté odpůrce vakcíny proti covid-19 to přesto neodradilo od obviňování ze zaprodání.

„Ani za tenisky ani za iphone ani za milion. To, co jim nadbývá, ať si vláda píchá třeba do pr*ele. A když to není spolupráce, tak bych to tu necpala, ale když jde i tato krásná zpěvačka, tak se chytí další omladina. Dobra taktická reklama,“ pustila se do Kerndlové jedna její fanynka.

„Když to není propagace, tak proč to zveřejňování?“ tázala se další odmítačka očkování. „Tak vám přeji hodně zdraví, budete ho potřebovat,“ vzkázala jí třetí antivaxxerská sledující.

Drtivá většina komentujících však stála za Terezou a podpořila její rozhodnutí k očkování. Sama zpěvačka se k žádnému negativnímu komentáři pro jistotu nevyjádřila, neboť nejspíš věděla, že by to mělo stejný účinek, jako mluvit do zdi.

VIDEO: Luxusní letovisko Kerndlové ve Španělsku

Video
Video se připravuje ...

Luxusní letovisko Kerndlové ve Španělsku Instagram

Fotogalerie
67 fotografií