Matka dvou dětí se snažila být co nejkrásnější, ale některé operace se prostě nepovedly. Přímo ve tváři jí chirurg natrhl sval a tak ji od slintání ochrání každých 6 měsíců botoxová kúra. „Mám neustále nějaké problémy, které souvisí s mými operacemi,“ posteskla si Alicia. Loni v červnu se jí zanítila její enormě zvětšená prsa, nemohla ani chodit a myslela si, že umře. „Před operacemi jsem byla hezčí,“ uznává žena, která už na polastické chirurgii utratila v přepočtu 22 milionů korun.

Chvíli neposedí

Nevalně dopadla také operace modelčina pozadí. V roce 2015 jí implantáty v hýždích praskly a silikon začal unikat do těla. Také tehdy byla k smrti vyděšená a uvažovala, že se výplní zbaví. Jenže představa povislého zadečku ji vyděsila ještě víc a opravený silikon dostal druhou šanci. „Na to, kolik hloupostí jsem v životě udělala, je zázrak, že jsem ještě naživu,“ přiznává Alicia. A starší dcera Georgia (26) souhlasí. „Hlavně už žádné operace, nepotřebuješ je,“ radí matce, kterou musela až příliš často navštěvovat v nemocnici.

Oplétačky se zákonem

Už se umoudřila, byly ovšem doby, kdy se kvůli kritice vzhledu Alicia dokázala i porvat. V lednu 2008 popíjela v londýnském nočním klubu Funky Buddha a cestou z oslavy jí jeden muž řekl, že je ohyzdná mrcha. „Popadl ji amok a chtěla mu vyrvat všechny vlasy!“ říkal tehdy očitý svědek. Alicii odvlekli z místa činu tři policisté.

Video: Operní diva Andrea Kalivodová po remodelaci prsou: Liposukce! 

Video
Video se připravuje ...

Operní diva Andrea Kalivodová po remodelaci prsou: Liposukce! Markéta Reinischová

Fotogalerie
9 fotografií