„Vypadáš jako ta sexy postavička Jessica Rabbit,“ měl jí před pár lety složit kompliment jeden fanoušek. A přestože Vierová popírá snahu stylizovat se do animované sexbomby, právě podoba s ušatou králicí v přiléhavých rudých šatech odstartovala její modelingovou kariéru.

Vierová uvedla, že jenom za zvětšení prsou, vpravení obřích implantátů do svého pozadí a úpravu obličeje dala 100 tisíc dolarů, v přepočtu přes 2 miliony korun. „Co ale lidem přijde nejvíc atraktivní, jsou mé vlasy,“ cituje její postřeh server Daily Star. Zrzavě ohnivou barvu si nanáší už deset let.

„Vždy jsem chtěla být platinová blondýnka, ale teplé tóny více ladí k mé pleti,“ pokračovala nenuceně. „Takže jsem si dala dvě a dvě dohromady a vymyslela zrzavou blond,“ vysvětlila Vierová.

O ctitele se živoucí Jessica Rabbit rozhodně nemusí bát. Její svůdné, byť umělé křivky ji vystřelily do povědomí široké veřejnosti a za poměrně krátké časové období si svou fanouškovskou základnu rozšířila o bezmála 200 tisíc slintajících příznivců. Je otázkou času, kdy své křivky, tak jako drtivá většina obdařených instamodelek, zbaví oblečení a přesune je na sociální sít pro dospělé OnlyFans.

Splněné poslední přání Divíškové. A Slováček po boku slovenské krásky

Video
Video se připravuje ...

Splněné poslední přání Divíškové. A Slováček po boku slovenské krásky Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií