Po roce a půl se Belohorcová objevila v Česku, aby si upravila klesající horní víčka, která jí ve dne i v noci nedávala spát. Unaveného výrazu v obličeji ji během zhruba půlhodinové jednoduché procedury zbavil rodinný přítel a chirurg z přední kliniky plastické chirurgie. Ten se v minulosti například ujal modelace moderátorčina poprsí.

S výsledkem estetického zákroku se viditelně omlazená Belohorcová pochlubila na svém instagramu: „No filter, no make-up a ještě k tomu chvilku po operaci horních víček,“ napsala sexy blondýnka k selfiečku z auta.

„Tak, jak se s vámi dělím o své zážitky, jsem k vám upřímná a úplně bez příkras vám chci ukázat, jak se hojím,“ dodala vysmátá Zuzka, která bezbolestný zákrok doporučuje všemi deseti.  

Belohorcová nyní pobývá na ostrově Tenerife, kam se s rodinou přestěhovala ze španělského letoviska Marbella. „Tenerife mi vlastně připomíná South Beach. Máme tam pohodu, ráno odvezu děti v tílku a legínách do školy, nikdo neřeší, co máte na sobě, jaké značky. Zkrátka velká pohoda a je tam teplo celý rok,“ pochvalovala si pro Blesk sluncem zalitý ostrov.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! 

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
85 fotografií