Šťastnou novinku Farisová omylem oznámila ve svém podcastu Anna Faris Is Unqualified. „Ano, vzali jsme…Pardon. Netušila jsem….moc se omlouvám miláčku, prostě to ze mě vylítlo, ale přijde mi divné o tobě nadále mluvit jako o mém snoubenci,“ omlouvala se sama sebou zaskočená herečka svému nepřítomnému manželovi.

Jakmile šok z jejího hlasu vyprchal, krátce se rozpovídala o tajném sňatku. „Bylo to krásné. Prostě skvělé. Proběhlo to v radnici ve státě Washington. Bylo to skvělé,“ popsala vágně obřad.

Hvězda seriálu Máma a známý filmový kameraman spolu začali chodit v roce 2017 krátce po rozvodu s hercem Chrisem Prattem, s nímž má Farisová syna Jacka (8). V roce 2020 pak oznámila zásnuby. Pro blondýnku s jedinečným smyslem pro humor a fenomenálním smíchem se jedná o třetí manželství. Před Prattem byla vdaná za herce Bena Indru (42), rozvedli se po čtyřech letech vztahu v roce 2008.

VIDEO: Černý víkend českého showbyznysu, zemřeli Milan Lasica, František Nedvěd a zakladatel kapely Argema

Video
Video se připravuje ...

Černý víkend českého showbyznysu, zemřeli Milan Lasica, František Nedvěd a zakladatel kapely Argema Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií