O víkendu oslavila Cardi B společně se svým manželem, rapperem Kiari Kendrell Cephusem (29) alias Offsetem, narozeniny jejich prvorozené dcerky Kulture Kiari (3). Holčičce dopřáli skutečně dechberoucí večírek s pohádkovou tematikou, který hrdí rodiče detailně dokumentovali na sociálních sítích. V jejich instastories bylo jasné, že i z dětské párty je možné udělat luxusní a zábavnou akci, na kterou minimálně dospělí hned tak nezapomenou. Jak moc uvízne tento zážitek v mysli tříletého dítěte, toť otázkou…

Malá Kulture měla každopádně na své narozeninové oslavě duhově barevný tunel z balonků, Disney princezny Tianu z pohádky Princezna a žabák či Belle z Krásky a zvířete, před domem několik zvířátek v malé zoo, které mohly děti hladit a na kterých mohly jezdit, tedy poníky (s připevněnými malými růžky, aby vypadali jako jednorožci), lamy či kůzlátka, a nechyběl ani nádherný narozeninový dort ve tvaru Popelčina kočáru a se zámkem na jeho špici. Na mlsání zde byla k dispozici také čokoládová fontánka.

VIDEO: odívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagei.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagei. youtube.com/k.jachimowicz/BPŽ

Rodiče se mohli zabavit u bowlingové dráhy či u basketbalového hřiště, případně se ztratit pohledem v dekoltu maminky malé oslavenkyně – stejně jako Kulture, i Cardi, co aktuálně čeká své druhé dítko, zvolila růžové šaty s nadýchanou tylovou sukénkou. Její střih byl však mnohem odvážnější a jenom stěží zakrýval její obří ňadra. Hrdý otec Offset, pro něhož bude druhé dítko s Cardi potomkem v pořadí již pátým (tři děti má ze svých předchozích vztahů, s hudebnicí Shyou L'amour a Justine Watsonovou), zvolil jednoduchý černobílý oblek bez saka, ale zato s vestičkou.

Intepretka hitů Up, WAP či Bodak Yellow si během oslavy se svou dcerkou a manželem, známým z hudebního uskupení Migos, i zatančila – písničky v playlistu, které na párty zazněly, byly jak od jiných interpretů, tak i od ní. To, že se z její malé holčičky pomalu, ale jistě stává malá slečna, nesla rapperka podle všeho velice těžce. V ten samý večer, kdy dívence dopřála vskutku pohádkový zážitek, sdílela na instagramu jednu památeční fotku malé Kulture z doby, kdy jí byl pouhý měsíc. „Navždy mým malým miminkem,“ stýskala si nad snímkem.
Fotogalerie
66 fotografií