Nejprve to vypadalo na náhodu, ale poté, co třikrát v jednom týdnu navštívila v jeho newyorském bytě svého prvního manžela Jonny Lee Millera (48, Trainspotting), americké magazíny už si jsou jisté. Zvlášť, když se naposledy stavila do sámošky a herci nakoupila pár drobností k snědku.

Deník The Sun informoval, že herečka už dokonce seznámila Jonnyho s dvěma ze svých šesti dětí Paxem (17) a Knoxem (12). S nimi v současnosti bydlí v luxusním hotelu Carlyle (od 15 000 Kč za noc) s výhledem na Central Park – jen nedaleko (jaká to náhoda!) Millerova bytu.

S britským hercem byli manželé v letech 1996 až 1999, on je podruhé rozvedený s další herečkou Michelle Hicksovou (43). Jolie a Miller se poznali v roce 1995 na natáčení filmu Nebezpečná síť. Oba herci po rozpadu manželství zůstali přátelé, a Angelina se dokonce nechala slyšet, že rozvod s ním byl jedna z jejích největších životních chyb.

Soud s Pittem

Tři děti prý chtěly svědčit proti němu! Manželství Angeliny a Brada Pitta bylo rozvedeno už v roce 2019, až nedávno ale soud rozhodl, že Pitt má nárok pravidelně vídat děti, které si spolu pořídili (3 vlastní, 3 adoptované).

Soudce Ouderkirk svůj verdikt opřel o závěr vyšetřování FBI, podle něhož Pitt v žádném případě dětem neubližoval, zároveň ale nepřipustil, aby ve věci svědčily děti. Angelina kvůli tomu zuří a žádá výměnu soudce. Pár dní nato se objevily informace z okolí jejího právního týmu, že svědčit chtěli hned tři jejich potomci! Kdo to vedle již plnoletého Maddoxe (19) byl, ale známo není...

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Fotogalerie
74 fotografií