Slovenská pěnice Kristína Peláková je pořádná tajnůstkářka, která si své soukromí bedlivě střeží! Na rozdíl od jiných celebrit, které jsou na sociálních sítích schopné sdílet i to, co právě snídají, případně kolikrát šli na toaletu, Kristína v tichosti odnosila svého prvního potomka. Svět se díky ní rozšířil o další „koroňátko“, tedy miminko, co bylo počato během dlouhé pandemie viru covid-19.

Pro mnohé to je velké překvapení: Když se totiž zpěvačka v prosinci minulého roku objevila v zábavné relaci 3 pódiá, kterou moderuje hudebník Peter Bič, těhotenské bříško ještě vůbec neměla. A poté se už na veřejnosti neukazovala vůbec… Nikoho však nenapadlo, že tou dobou už nosila pod srdcem své miminko!

Právě absence společenských akcí byla zcela ideální pro utajení jejího těhotenství, o kterém se dozvěděli zpěvaččini příznivci ze slovenských médií až v březnu, kdy se o něm mimoděk zmínil Kristínin manžel a manažer v jedné osobě Marián Kavulič (41). Tehdy oficiálně potvrdil, že jeho paní, s níž randil dlouhých 11 let, než si ji v říjnu 2016 vzal za manželku, očekává jejich vytoužené děťátko.

V současné době tedy tmavovlasá kráska a interpretka populárních písní Pri oltari, Navždy či Na bieleho koňa, což je mimochodem ústřední píseň pohádky Johančino tajemství, kde si Peláková zahrála roli princezny, prožívá nejkrásnější období v životě. Na mateřství se totiž těšila již od svatby před necelými čtyřmi lety.

VIDEO: Lilia Khousnoutdinová o narození syna Karla George

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinová o narození syna Karla George David Turek

Tato nádherná novinka Pelákovou přece jenom přiměla, aby se s ní svěřila svým oddaným fanouškům, jichž má jenom na instagramu přes 60 tisíc. Na svém profilu uveřejnila něžnou fotku své ruky, která drží v dlani malou dětskou pěstičku, s popiskem: „Ozývám se po delším čase s mou krásnou novinkou, kterou chci s vámi sdílet. Začátkem května jsem se stala maminkou, narodil se mi chlapeček Radoslav.“

Chlapeček podle slovenského deníku Nový Čas přišel na svět v Košicích v Šaci. „Všechno je v nejlepším pořádku, už jsme doma a zdraví,“ nechal se slyšet hrdý otec. Ani přesné datum narození, ani míry synka při narození však Kavulič prozradit nechtěl - tyto informace si dvojice ponechá jen a jen pro sebe.

Fotogalerie
58 fotografií