„Potřebuju liposukci a vyměnit prsa. Chtěla bych větší,“ prozradila Alvesová loni v zimě Blesku. Kdo se domníval, že transgender hvězdička, ve světě známá jako živoucí Barbie panenka, zvolí o jedno, max dvě čísla objemnější implantáty, šeredně se zmýlil. Jessice do oka padly dva implantáty, velikostí připomínající zralé melouny.

„A je dokonáno! 1500 cc čiré krásy,“ napsala Alvesová k první oficiální fotografii s novým hrudníkem, který se sotva vešel do záběru. „Předchozí implantáty měly objem 725 cc. Tyhle mi sedí mnohem lépe,“ doplnila nadšeně blondýnka.

Aby podtrhla velikostní rozdíly mezi předešlými a současnými prsy, vyžádala si od chirurga staré implantáty a ve videu je pro fanoušky pořádně promačkala. „Vidíte, jak jsou malé a kulaté,“ komentovala to Alvesová.

Nejenom drobná velikost silikonů ve srovnání s její výraznější a rozložitější postavou přiměla Alvesovou k pořízení nové, mnohem objemnější sady. „Ty, co mám teď, vypadají dobře jen v push-up podprsenkách, které je tlačí k sobě. Bez nich visí dole a jsou daleko od sebe,“ prozradila reality hvězda serveru The Sun krátce před dnem D.

Počátkem roku prodělala Jessica vysněnou operativní změnu pohlaví, díky níž se poprvé v životě cítila jako plnohodnotná žena. Největší chválu, hned po šikovných ručičkách chirurga, pěla na svou novou vaginu. „Nemůžu se na ni vynadívat! Bude fungovat stejně jako kterákoliv biologická vagina a za tři měsíce budu schopná přijít o panenství a mít pohlavní styk,“ prohlásila podle Daily Mailu před časem.

VIDEO: Živý Ken, současná Barbie, litoval návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie, litoval návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
101 fotografií