Živoucí Barbie Jessica Alvesová svou novou vaginu jednoduše miluje: „Je trochu nateklá, ale moc pěkná. Je pružná a sama se lubrikuje. Nemůžu se na ni vynadívat! Bude fungovat stejně jako kterákoliv biologická vagina a za tři měsíce budu schopná přijít o panenství a mít pohlavní styk,“ rozplývala se transgender hvězda v rozhovoru pro list Daily Mail.

Před pár dny svou ženskost předvedla na úplně první nahé fotografii po změně pohlaví. Intimní partie zakryla emotikony a nechala veřejnost obdivovat její výrazné křivky. Slova o ztrátě panenství a žhavý snímek ovšem podnítily určitou skupinu lidí, aby Alvesovou zaplavila nevhodnými žádostmi. 

Video: Živý Ken, současná Barbie, litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Tu fotku jsem nakonec musela stáhnout, protože mi mnoho mužů posílalo zprávy a já nevím, jak se s tím vypořádat,“ stěžovala si Jessica Daily Mailu. „Někteří mi dokonce za odpanění nabídli až 15 tisíc liber,“ pokračovala rozpačitá hvězda show Big Brother. V přepočtu na českou měnu se jedná o takřka půl milionu korun.

Alvesová této sebrance poslala jasný vzkaz. „Moje tělo není na prodej. Hledám lásku.“ Ani po operativní změně pohlaví se zákroky nepřestává. Chirurgové si co nevidět již po několikáté pohrají s jejím dekoltem. „Ještě mě čekají dvě operace. Nejsem spokojená se svým poprsím, nechám si vyměnit implantáty a doladíme pár drobností,“ uzavřela.

VIDEO: Jak na tom byl umělý 'Ken' Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze?

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
122 fotografií