Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svalnatý zápasník se celý život cítil jako žena: Po ukončení kariéry šel pod kudlu a říká si Gabbi

Autor: ran - 
8. února 2021
18:29

Z bývalého profesionálního wrestlera Gabea Tufta (42), známého pod zápasnickou přezdívkou Tyler Reks, je žena. Přerod z hřmotného bijce do načančané dámičky nebyl jednoduchý, ale Gabbi říká, že konečně je sama sebou. Její instagram byl dříve plný chlapáckých fotek, nakonec se ale z gorily vyloupla prsatá blondýna.

Hvězda WWE (World Wrestling Entertainment) z amerického San Francisca vydala působivé tiskové prohlášení, kterým jistě vyrazila dech spoustě svých fanoušků. „Gabbi se konečně osvobodila a je připravená vládnout svému světu,“ stojí v něm. Z Gabea se stala Gabbi, informoval deník Daily Mail.

„Přes své velké úspěchy před i po kariéře ve wrestlingu se Gabe stále potýkal s utajeným člověkem hluboko uvnitř své duše. Toto hlasité ticho se v něm skrývalo od útlého dětství," pokračuje zpráva, ve které se svět všechno dozvěděl.   

Gabbi se odhodlala k hlasitému „coming outu“ s podporou své milující ženy Priscilly. Gabbi ukázala, kým doopravdy je. „Stala se z něj krásná, moudrá, chytrá a úžasná žena jménem Gabbi,“ řekla o sobě bývalá zápasnice.

V profesionálním ringu se tenhle kdysi vousatý a chlupatý chlapák oháněl pěstmi mezi lety 2007 a 2014. S manželkou je od roku 2002. S ní zplodil dceru Miu a po odchodu do zápasnické penze založil firmu zabývající se tvorbou posilovacích, výživových a motivačních programů pro zdravý životní styl. 

Gabbi světu sdělila, že nečeká, že ji každý pochopí. „Není mojí úlohou měnit něčí mínění,“ říká. „Jenom vězte, že vnější slupka je proměnlivá. Co zůstává, je duše.“ Gabeova tělesná schránka se poprvé začala výrazně měnit už v 18 letech. Tehdy mladík začal posilovat a postupně se vypracovávat mezi vysoustružené svalovce. Tato druhá proměna ale přece jen vyvolává o něco rozporuplnější reakce.    

Na svém instagramovém profilu nechává pro fanoušky dost materiálu pro přemýšlení. „Když jste rozhodnutí odkrýt všechny karty, už se nebudete muset ničeho bát. Ani já už se nebojím,“ odkryla své někdejší nejniternější emoce.

Gabbi se také nebojí veřejně přiznat, že posledních osm měsíců pro ni byly nejtěžší a nejtemnější v životě. Pralo se v ní mnoho silných pocitů. Věděla, že její pravé já je ženské a že ji brzy čeká střet se světem v nové identitě. Prý ji její zápas málem stál i život.

„Strach ale nakonec vystřídal silný pocit vděčnosti. Jsem vděčná za svoji minulost, za toho, v jehož těle jsem do života vstoupila, za to, kým jsem byla, i za to, kým jsem teď a kým se ještě stanu,“ hledí do budoucnosti s nehynoucím optimismem Gabbi.

Zobrazit celou diskusi