Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chce, aby mu narostla ňadra! Hoch (12), který se cítí jako dívka, touží po estrogenu

Autor: shp - 
12. ledna 2021
13:42

Zoey Villaová (12) z amerického New Yorku, se narodila jako chlapec, ale cítí se být dívkou. Maminka Sally Homerová (44) ji v její proměně podporuje. Transgender dívka nyní netouží po ničem jiném, než aby mohla brát ženský hormon estrogen. Moc totiž chce, aby jí začala růst ňadra.

Před dvěma lety si Sally všimla, že její syn používá při hraní na Xboxu ženského avatara. Poté už netrvalo, kdy se Zoey přiznal k tomu, že se cítí být dívkou. I když byla Sally, která má další dvě děti, velmi překvapená, svou transgender dceru v její proměně podporuje a plně ji schvaluje.

Na hormony musí počkat

Nyní se už nechá oslovovat jen v ženském rodě, nosí holčičí oblečení a maminka jí ochotně pomáhá s česáním dlouhých vlasů. Zoey se nyní nejvíc ze všeho těší na to, až bude moci brát ženský hormon estrogen, který jí v přeměně na dívku pomůže z lékařského hlediska. Ještě však bude muset ještě nějaký čas počkat.

Dítěti totiž podle amerických zákonů nemohou být podávány hormony do té doby, než dosáhne 14 let. Zoey tedy bude muset být ještě dva roky trpělivá. „Nemůže se dočkat, než začne brát hormony a začne svou cestu - proměnu v ženu, kterou se cítí, že má být. Chce prsa, a aby se její tělo vyvinulo jako u ostatních teenagerů jejího věku,“ vysvětlila Sally Daily Mailu.

Touží i po vagině

Prsa nejsou jedinou proměnou, kterou chce projít. Zoey chce podstoupit chirurgickou změnu pohlaví, při níž je odstraněn penis a jeho části použity k vytvoření vaginy. „Jasně chce také i spodní operaci, ale ta nepřipadá v úvahu do doby, než jí bude minimálně 18 let,“ dodala Sally, která je na Zoey moc pyšná.

Podívejte se, co se stane, když na vesnici objeví homosexuála: