Původem portorický zpěvák a příležitostný herec Marco Antonio Muñiz, známější pod svým uměleckým jménem Marc Anthony, prodal své rozsáhlé bydlo s nemalými pozemky v Miami za neuvěřitelných 27 milionů dolarů, což dělá 562 milionů českých korun.

Přitom mu tato vilka příliš dlouho „pane“ neříkala - zakoupil ji před pouhými 3 lety za 19 milionů dolarů, tedy necelých 400 milionů korun, od Hildy Marie Bacardiové (52), sestry předsedy společnosti Bacardi a rovněž i pravnučky Facunda Bacardí Massóa (†71), jenž v roce 1862 založil společnost na výrobu populárních alkoholických nápojů, co nesla jeho jméno.

Na podzim loňského roku se však bývalý manžel svůdné Jennifer Lopezové, která by se měla údajně nyní scházet se svým dalším bývalým partnerem, hercem Benem Affleckem (48), rozhodl tohoto opulentního paláce na Floridě zbavit.

Usedlost „visela“ na trhu asi 8 měsíců, než nakonec našla svého kupce. Hudebník totiž odmítal snížit cenu a čekal, kdo mu na tuto sumu přece jenom kývne. Přestože zní půlmiliardová částka vysloveně absurdně, zájemce se přece jenom našel. Na prodeji tak Anthony vydělal více než 160 milionů korun.

VIDEO: Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny...

Video
Video se připravuje ...

Jedeme na víkend! Tímto videem těsně před odletem potěšil Alex všechny fanoušky - zejména ty zpěvaččiny... Instagram.com

Při pohledu na rozsáhlé sídlo ale člověk jistě pochopí, proč bylo tak drahé. Místo, známé jako Villa Costanera, je umístěno v Coral Gables ve velmi exkluzivní a soukromé komunitě Cocoplum. Jeho sousedem je například jamajský hudebník Shaggy (52).

Usedlost byla postavena v roce 2016 na rozloze 1,3 akrů, a má přibližně 17 tisíc čtverečních stop obytného prostoru. Je zde 12 ložnic, 14 koupelen a 3 kuchyně. Nechybí krby v každé druhé místnosti, majestátní bazén či soukromé lázně. Majitelé mají k dispozici výtah, vinný sklípek, jakýsi „penzionek“ pro hosty se dvěma ložnicemi, a také soukromý přístav u moře k ukotvení lodí.

Mrkněte do galerie a pokochejte se luxusem, jaký si ještě donedávna slavný muzikant dopřával...
Fotogalerie
57 fotografií