Zpěvák a rapper Jason Derulo, jenž se proslavil hity Savage Love, Talk Dirty či Swalla, prožívá nejkrásnější životní období. Jeho partnerka Jena Frumesová totiž již 8. května porodila jejich první dítě, kloučka, kterého se šťastní novopečení rodiče rozhodli pojmenovat Jason King. Krásnou novinku však sdíleli se světem až teď.

Slovo ‚život‘ má nyní mnohem větší význam a jsem za to tak vděčná. Jsem tak neskutečně zamilovaná do tohoto malého chlapce. Je vším, o čem jsem nikdy nevěděla, že potřebuji,“ svěřila se na sociální síti hrdá maminka, a sdílela celou řadu dojemných fotek, na nichž však nikde není vidět tvářička Jasona juniora. Vždy je buď mimo záběr, anebo je zakrytá hvězdičkou.

K narození prvního potomka se vyjádřil i Derulo. „Nejšťastnější den v mém životě byl ten, kdy jsem si přinesl domů našeho malého chlapečka. Má nesmírné štěstí, že má tak silnou a starostlivou hrdinku za maminku,“ napsal hudebník na instagram, kam připojil video z příchodu syna na svět.

Nečekejte však nic tak drsného jako v Malých láskách, naopak vtipně a jednoduše mapuje například jejich cestu do porodnice – a vzhledem k tomu, že Jenu po celou dobu netrápí žádné kontrakce a s širokým úsměvem vtipkuje na kameru, dá se předpokládat, že miminko přišlo na svět pomocí plánovaného císařského řezu. To také vysvětluje, proč novorozence nedali k takzvanému bondingu na prsa matce, ale Derulovi.

VIDEO: 33 hodin v bolestech a pak "císař": Komplikace při porodu ženy Tomáše Vernera 

Video
Video se připravuje ...

33 hodin v bolestech a pak "císař": Komplikace při porodu ženy Tomáše Vernera Kisa Císařová, Aleš Brunclík, Martina Šindelářová

Derulo přitom s Jenou nemá nikterak dlouhodobý partnerský vztah – s krásnou a exotickou blondýnkou začal randit teprve krátce před začátkem pandemie koronaviru. Tehdy se tyhle dvě zamilované hrdličky, z jejichž lásky vzešel společný potomek, potkaly ve fitness centru… a okamžitě přeskočila ona pomyslná jiskra. To, že je Jena v jiném stavu, oznámili na internetu teprve v březnu letošního roku, o dva měsíce později už mají špunta doma.

Svůj vztah od začátku tato dvojice veřejně sdílí, a na internet natáčí desítky vtipných videí. Muzikant je populární především na TikToku, kde má více než 46 miliónů sledujících. Jenom pro zajímavost, na instagramu má Derulo followerů podstatně méně, „pouze“ 7,7 miliónu.

Fotogalerie
36 fotografií