Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Rapperu Derulovi se v Praze zřítilo pódium: Naštvaným fanouškům zazpíval na parkovišti z balkonu

Autor: yks - 
25. října 2018
22:11

Známému rapperovi Jasonu Derulovi se podle serveru Aktu.cz před koncertem zhroutilo pódium a začaly hořet LED panely. Fanoušci museli čekat 2 hodiny. Hudebník jim pak předvedl svou show z balkonu.

Známý světový zpěvák Jason Derulo musel podle serveru Aktu.cz odehrát svůj čtvrteční koncert z balkónu holešovické Tipsport arény. Součástí produkce mělo být také vystoupení Marcus & Martinus.

Program naplánovaný na 19 hodin ale nabral značné zpoždění. Ještě před koncertem se totiž přímo v hale zhroutilo pódium a začaly hořet led panely. Fanoušci se svého koncertu v improvizované podobě dočkali po dvou hodinách stání venku.

Jeden z fanoušků zaznamenal na svém facebookovém profilu atmosféru na místě:

Mezitím se na Facebooku ozývají rozčilení fanoušci:  Zůstávám zde a jsem připravený udělat vše pro to, aby nám vrátili vstupné. Se dvěma malýma holkama nemíníme do půlnoci čekat na ten zázrak. Byla to vlastně akce pro děti, jelikož tam byli M&M, tudíž očekávám od produkce adekvátní přístup,“ zlobil se Filip J.

„A co cesta a ubytování, my jsme přijeli z Ostravy, byla tady maminka s holkama až ze Slovenska, zbytečně. To by měli taky vyřešit,“ rozčiluje se na Facebooku rozhořčená Petra H.

Po dvouhodinovém čekání nakonec zpěvák vystoupil při improvizované show, při které před davem fanoušků vystoupil na balkóně Tipsport Arény. Nešlo ovšem o plný koncert. Jen o cenu útěchy pro ty z věrných fanoušků, kteří vydrželi čekat hodiny před zavřenou halou.

Fanoušek zaznamenal také část rapperova vystoupení

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Balcony concert😍@jasonderulo #legendary #night #jasonderulo #cool #genuine #guy #concert #prague #top #dancer #inmyhead

Příspěvek sdílený Radana Lx (@_radana111),Říj 25, 2018 v 2:08 PDT

 

krasomila ( 26. října 2018 07:53 )

Sama poslouchám metal a to většinou dost UG odnože. Tohohle rappera vůbec neznám, ale lepší poslochat kvalitní, nebo aspoň průměrný rap než rockové sračky typu Ortel, Walda gang, nebo to, co posledních tak 15 let předvádí Kabáti... to je pro mě hudba na úrovni Míši Davida, tedy pro debily.

rbwtrnava ( 26. října 2018 07:25 )

umelec je to!!

Koordinator ( 25. října 2018 23:59 )

 To maji za to, ze neposlouchaji jakoukoliv formu metalu. No dobre...tak aspon rocku 😜

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání